Mutasd

>> Szerviz2019-12-12

A kevlározott kuplung meg lett égetve, azt rendbe kellett hozni, mert csúszott. Ezen kívül volt még olajcsere. A motorháztető zárja be volt rohadva, látszik, hogy nem nagyon kell nyitogatni. :-) Egy motortartó bak el volt törve, cserélve lett.
A xenon égők már az utolsókat rúgták, alig láttam velük, azt cserélni kellett. Kapott az autó új első ablaktörlőket is. Valamint felkerültek a téli kerekek.

>> Esemény2019-09-21

KUL helyetti összejövetelen iszonyatosan fáradtan vettem részt, de pihentető volt a rendezvény. Reggel még nem voltam benne biztos, hogy megyek, de aztán legyőzve a fáradtságot, útnak indultam, és milyen jól tettem! Családias, nagyon jó hangulatú találkozó volt. 1/100-as versenyen kis unszolásra indultam, ilyenben még nem volt tapasztalatom, legközelebb jobban fog menni. :-)
A képekért köszönet Dekkának és Ádámnak! :-)

 
>> Esemény2019-07-13

Az időjárás nem volt a barátunk, de délutánra elmúlt az eső. Amúgy jó volt. :-)

Negatívum a pizzát illeti. Vásárlás előtt megkérdeztem a méretét, és hogy mennyit kell várni? 32 cm-es, 15 perc. Oké. Én egy nyugodt ember vagyok, de az elkészült pizza jó, ha 25 centis volt, de talán még annyi sem. A cetlire írt nevem valamiért egyre hátrébb vándorolt. Hosszú várakozás után ránéztem a sorra, még 3-an voltak előttem. Kb 10 perc elteltével már csak 5-en. Végül 40 perc után kaptam meg. Legalább finom volt, de azzal a lendülettel lángost is kellett venni...

>> Esemény2019-05-28

Matrica felragasztva

>> Egyéb2019-03-27

Felkerültek a nyári kerekek.

>> Egyéb2018-11-20

Felkerültek a téli kerekek

>> Szerviz2018-11-02

Hatalmas csattanás jött a motortér felől, melyet súrlódó hang kísért. Megálltam, és csak azt láttam, hogy furán áll az ékszíjtárcsa. Hát, az bizony leszakadt... Félre tolás, Facebook-on segítség kérés, majd utána szervizbe vontatás. Ékszíj tárcsa, ékszíj csere, valamint ha már ott van, a fékcsövek is cserélve.

>> Szerviz2018-09-25

Az autó eleje kopogott, szerencsére csak a stabrudakat kellett cserélni. A légzsák visszajelző random világított, a legváratlanabb helyzetekben és ideig. Már az összes csatlakozót átnéztem, WA 40-eztem, de aztán kiderült, hogy a csomagtartó jobb oldalában lévő volt a bűnös. Valamint az üzemanyag csövet elkezdte kidörzsölni a toronymerevítő, ide egy plusz gumidarab lett a megoldás. Minden műhelyében került orvoslásra.

>> Szerviz2018-09-20

Ismét Miskolcon voltam napokig, így Vittorio megint rendbe rakta az autó elejét. Többször emiatt nem szeretnék menni hozzá!

>> Egyéb2018-08-09

Ismerősöm családi házának kertjébe akartam beállni. Végülis sikerült. De a kapu alja magasabb volt, mint amire számítottam... Reccs! Félve szálltam ki, mert biztos voltam benne, hogy mi vár rám. Be is jött az aggodalmam. Az eredmény látszik a képeken. 9 hónap alatt sikerült harmadszor leamortizálni a 9 éve fent lévő Novitec toldatot. Nem jellemző rám ez a figyelmetlenség...