Blog >> szőnyeg

>> AutóápolásKristyon // Alfa 147 Selespeed // 2020-10-01

Sajnos rezawplast 147-hez nem gyárt, de úgy fest, ez a gledring típus is hasonlóképen gyárt, ennek is illatosított a gumija, elég puha is, és mellé méretpontos. Még tisztító szprét is kaptam mellé.
Ma ellenőriztem a pollenszűrőt, és a helyét. Az első elemet kivéve még örültem is mert meglepően tiszta volt, annak ellenére, hogy mennyi kosz hullott ki mellőle. Viszont fordítva volt berakva (lehet ez is közrejátszott a tisztaságban, vagy csak ezt valaki külön kitakarítgatta valamikor). A másik már viszont kellő képen el volt tömődve, és már mellette is ment már át a dzsuva. Amennyire tudtam kitakarítottam, és a klímafertőtlenítést is megejtettem, már a korábban jól bevált patronnal.

>> Tuning és extraKristyon // Alfa 147 Selespeed // 2020-06-26

Alfa Depo-tól rendelt gyári szőnyegek, megérkeztek, és be is kerültek a helyükre...

>> Tuning és extraPoló // Alfa 156 GTA // 2020-02-09

Pótkerék alá szőnyeg. Kicsit kellett rajta faragni, de bement a helyére.
Trencsiktől vettem, 5.000 Ft volt, gyári új.
Gyári cikkszáma: 156035805

>> Szervizszelod9 // Alfa Giulietta 2.0 JTDm 170+ // 2019-11-07

November közepén aktuálissá vált a téli kerekek felkerülése és a gumi szőnyegek behelyezése.

A szőnyegekért nagy köszönet Piritunak, remélem finom volt a sör :D

Continental TS860 került fel a gyári felnikkel az autóra. Ezt kaptam hozzá, erre a szezonra még jók lesznek. Centrír + szerelés 7500 Ft

A hátsó rendszámtábla világítást kicseréltem ledesre. 3 ezer pár Ft volt, de végre eltűntek a csúnya halogének. Fényereje nem annyira brutális, mint a képen, de a színhőmérsékletet jól visszaadja. Aliról jött, meglátjuk mennyit bír.

KM: 214075

>> Tuning és extragiacinto // Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive // 2017-03-01

Rendeltem még decemberben egy új szőnyeg szettet a Főnix autószőnyegtől. "Style plüss 7-9mm" fajta, a szegése pedig megegyezik az ülések színével. Nagyon szép munka, ajánlom mindenkinek! :) https://autoszonyeg.com/

>> Tuning és extraPoló // Alfa 156 2.0 TwinSpark Distinctive // 2017-01-21

Barátnőmtől kaptam még tavaly egy gyári szőnyeg garnitúrát. Majd tavasszal a helyükre kerülnek.

>> Autóápolásgelle // Alfa 156 SW // 2016-08-03

Már elég régóta zavart, hogy folyamatosan felgyűrődik a szőnyeg, meg becsúszik a gázpedál alá, ami a kisebb gond, de néha beszorult a pedál a szőnyeg alá egy-egy tövig taposás után, ezzel vicces és kevésbé vicces helyzeteket teremtve.
Na mindegy, készítettem méretpontos szőnyeget.

Amint a képen is látszik, nem sikerült tökéletesre, pl a gázpedál alatt nem volt kivágva. Visszavittem, 10 perc alatt átszabták az igényeimnek megfelelően, ebből a szempontból nagyon korrektek voltak. Remélem javították a mintájukat. :)
Kértem a vezetőoldali szőnyegre elöl és hátul is tépőzárat, így esélye sincs mozogni a szőnyegnek!!! Így már tényleg szuper. :)

Az átszabottról sajnos nem csináltam képet, de mindenki el tudja képzelni szerintem. :)

https://autoszonyeg.com/

>> Tuning és extrape-Ti // Alfa Giulietta 1.4 Turbo MultiAir 170CV Distinc // 2016-04-15

Mivel az autóval egyidősek a gyári szövet szőnyegeim és már elég rossz állapotban voltak (főleg a vezető oldali) ezért keresnem kellett egy új garnitúrát. Először gyáriban gondolkodtam, meg is néztem egyet de nem igazán tetszett sem a minősége sem a kivitelezése ráadásul a patentokon is változtattak így ezt a lehetőséget elvetettem. Eszembe jutott, hogy jó pár éve a 156-osomba csináltattam a Főnixnél szőnyeget és emlékeim szerint elég szép munkát végeztek. Most sem csalódtam bennük profi munka, minden a megrendelés szerinti, igényes kivitelezés, patent, koptató, felirat minden a helyén és nagyon tetszik.

>> Tuning és extraSanyiJTD // Alfa 156 2.4 JTD 10V // 2016-04-09

Kicseréltem a bőrbelsőm, egy másik bőrbelsőre.
1; Légzsákos (a gyári is az volt, így talán ki tudom majd ütni a hibát)
2; Kartámaszos
Szereztem már Audi TT kartámaszt, de macerás lett volna a beszerelés, így a gyári mellett döntöttem.

Rendeltem új szőnyegeket is , Alfa Romeo logo hímzéssel.
Bejelöltem ,hogy vannak rögzítési pontok, küldtek egy csomó patentnak látszó műanyagot, de a szőnyeg nincs kilyukasztva, ami bosszant, meg nem is értem ,hogy lehet rögzíteni igényesen. Akinek ilyen "Főnixes" szőnyege van , felvilágosíthatna...

>> AutóápolásATE TR // Alfa 156 1.6 // 2016-02-28

Ne maradjon le a tesóka se, ő is megkapta a szép új "szőnyegeket"...ráfér még egy üls felújítás, úgy látom.