Blog >> szőnyeg

>> Tuning és extraPoló // Alfa 156 2.0 TwinSpark Distinctive // 2017-01-21

Barátnőmtől kaptam még tavaly egy gyári szőnyeg garnitúrát. Majd tavasszal a helyükre kerülnek.

>> Autóápolásgelle // Alfa 156 SW // 2016-08-03

Már elég régóta zavart, hogy folyamatosan felgyűrődik a szőnyeg, meg becsúszik a gázpedál alá, ami a kisebb gond, de néha beszorult a pedál a szőnyeg alá egy-egy tövig taposás után, ezzel vicces és kevésbé vicces helyzeteket teremtve.
Na mindegy, készítettem méretpontos szőnyeget.

Amint a képen is látszik, nem sikerült tökéletesre, pl a gázpedál alatt nem volt kivágva. Visszavittem, 10 perc alatt átszabták az igényeimnek megfelelően, ebből a szempontból nagyon korrektek voltak. Remélem javították a mintájukat. :)
Kértem a vezetőoldali szőnyegre elöl és hátul is tépőzárat, így esélye sincs mozogni a szőnyegnek!!! Így már tényleg szuper. :)

Az átszabottról sajnos nem csináltam képet, de mindenki el tudja képzelni szerintem. :)

https://autoszonyeg.com/

>> Tuning és extrape-Ti // Alfa Giulietta 1.4 Turbo MultiAir 170CV Distinc // 2016-04-15

Mivel az autóval egyidősek a gyári szövet szőnyegeim és már elég rossz állapotban voltak (főleg a vezető oldali) ezért keresnem kellett egy új garnitúrát. Először gyáriban gondolkodtam, meg is néztem egyet de nem igazán tetszett sem a minősége sem a kivitelezése ráadásul a patentokon is változtattak így ezt a lehetőséget elvetettem. Eszembe jutott, hogy jó pár éve a 156-osomba csináltattam a Főnixnél szőnyeget és emlékeim szerint elég szép munkát végeztek. Most sem csalódtam bennük profi munka, minden a megrendelés szerinti, igényes kivitelezés, patent, koptató, felirat minden a helyén és nagyon tetszik.

>> Tuning és extraSanyiJTD // Alfa 156 2.4 JTD 10V // 2016-04-09

Kicseréltem a bőrbelsőm, egy másik bőrbelsőre.
1; Légzsákos (a gyári is az volt, így talán ki tudom majd ütni a hibát)
2; Kartámaszos
Szereztem már Audi TT kartámaszt, de macerás lett volna a beszerelés, így a gyári mellett döntöttem.

Rendeltem új szőnyegeket is , Alfa Romeo logo hímzéssel.
Bejelöltem ,hogy vannak rögzítési pontok, küldtek egy csomó patentnak látszó műanyagot, de a szőnyeg nincs kilyukasztva, ami bosszant, meg nem is értem ,hogy lehet rögzíteni igényesen. Akinek ilyen "Főnixes" szőnyege van , felvilágosíthatna...

>> AutóápolásATE TR // Alfa 156 1.6 // 2016-02-28

Ne maradjon le a tesóka se, ő is megkapta a szép új "szőnyegeket"...ráfér még egy üls felújítás, úgy látom.

>> AutóápolásATE TR // Alfa 159 2.4 JTDm // 2016-04-22

Csak, hogy másról is szóljon ne csak a fejegységről
Új szőnyegeket kapott a Car, a régi mindig a pedálok alá csúszott...Nem jó helyen van a B1 rögzítőpatentje...

>> SzervizLiquid // Alfa 159 2.4JTDm Q4 TI // 2015-09-04

Kicseréltem, illetve pótoltam a szőnyeg rögzítő patentokat. Valamilyen ismeretlen okból, csak a hátsó üléssor előtti szőnyegeknél voltak rögzítő patentok. Ezeknek is a fele el volt törve. Mivel ugyanolyat nem tudtam venni, így vettem inkább egy rakat univerzálisat, és rögzítettem 3-3-mal az első szőnyegeket is. A szőnyegbe való részből vettem 2 garnitúrát, hogy jusson a gumiszőnyegekre is.

>> Tuning és extraAlejandro // Alfa 159 1.9 JTS Berlina // 2015-08-19

Régóta terveztem, hogy a bézs - még eredetei, fém 159-es feliratos - szőnyeggarnitúrát a kímélő üzemmód és az élettartam növelése érdekében az év trutymósabb felében gumiszőnyeg garnitúrával váltom.
Tegnap Pesten jártam, és meg is vettem a méretpontos gumiszőnyeg garnitúrát a Carcarpit 2000-nél. Utángyártott, FroGum márkájú, minőséginek tűnő lengyel termék, 7800 Ft-ért. A méretpontos illeszkedés teljesen rendben van.

Tekintve, hogy az év szárazabb felében viszont a gyári szövetgarnitúrát használom, ami az én esetemben csak a vezetőnél van patentekkel rögzítve, vettem 6 db patent szettet (3000 Ft), hogy házilag mindegyiket le tudjam rögzíteni. Igaz, csak fekete színben sikerült, de a bézs-fekete nem rossz összeállítás, illetve bármi jobb, mint hogy lábbal mindig eltúrják a szőnyeget és alatta összekoszolják.

>> EgyébPZ147 // Alfa 147 1.6 TS // 2015-07-05

Megérkeztek az új méretpontos, patentos szőnyegeim
http://www.autoszonyeg.info/
innen rendeltem. Minőség jó, szinek variálhatók, patentok jó helyen és az ár elfogadható.
Ajánlom mindenkinek.

>> Tuning és extraZromeo // Alfa 156 1.9 JTD // 2015-06-08

Mikor elhoztuk Romeo-t volt benne vmi szőnyeg .Az anyós oldali és a hátsók még elég jó állapotban volt de a vezető oldali már méretbe se volt az igazi.Így rendeltem méretpontost. Amik ma meg is érkeztek!Öröm és bódogság :)