Blog >> embléma

>> Tuning és extraKolak96 // Alfa 159 2.4 Q4 Distinctive // 2020-02-01

Eljött a jobb idő, így itt volt az ideje az elkopott emblémák lecserélésének. Ezúton is szeretném megköszönni Bálint András Cartársnak. Nagyon feldobja az autót ez az apró "felújítás" :D

>> Autóápolásleopop3 // Alfa Brera/Spider 2.2 JTS // 2019-10-07

Új első hátsó emblémákat kapott Bella mert a hátsónak a nap kivette a színét az első meg már nem volt szép.
Előtte utána képek.

>> Egyébfoxx // Alfa 146 1.7 16V boxer // 2019-08-31

A hátsó embléma kritikán aluli módon nézett ki ahogy ki volt fakulva. Mivel most nem akartam szétszedni és kicserélni az egész nyitókát, ezért most ideiglenes megoldást kerestem. Azóta már rendelem kínai logót, de most kipróbáltam a matricás javítókészletet, csak kiváncsiságból. Az embléma különféle színű elemeit egyenként kellett felragasztgatni, majd a végén egy átlátszó fóliát ráragasztani a készletből. A végén egy rongy és hajszárító segítségével még megnyomkodtam az alkotást, így jól rásimult.
Az eredmény egész jól mutat, de azért mégis csak matrica.
Kapott még egy diszkrét Cuore Sportivo feliratot a mihez tartás végett, mert ennyi matrica kell rá :)

>> Tuning és extraParaBella // Alfa 166 2.4 JTD 100Kw // 2019-07-02

Hétvégén megejtettem manikűrt és a pedikűrt a Bellán. Kapott egy pár új emblémát és szintúgy egy pár fasszantos rendszámtábla tartót is, merthogy "kissé" rászorult...főleg elöl....Az egészet pedig egy kárpit tisztítás és ápolás követte (már nagyon kérte) Cserére kerültek a felfogató csavarjai is a tábláknak, mert mind különböző volt, vagy pedig már az idő vas foga csócsálta meg könyékig. ~Nagyon jól mutatnak rajta!

Az emblémák kerültek sorra a szépítkezés következő fázisában. A hátsó már egy ideje a polcomat díszítette, szóval azt már nem kellett levenni, viszont az elsőt kétszer is :D És hogy én most hülye vagyok? Lehet, de nem ebben az esetben ! :D A gondos előző tulajnak köszönhetően saját kezűleg szedhettem le az olasz minipizzát a scudettóról. Annyira precízen szerette volna feltenni az emblémát, hogy időközben biztos megfeledkezett arról, hogy az előzőt le is kéne először venni (?!) Na ez a rész Many-ra maradt, így hát szerszámok elő és mehet a csere.

Sajnos árnyék híján sokkal tovább tartott a művelet, mert vagy 30kg-t leizzadtam mire befejetem, de minden izzadságcseppet megért, hogy újra pompázni láthassam a Bellám.

>> AutóápolásWarbiRunner (Gyuri) // Alfa 159 2.4 Jtd Elegante 4x2 TI // 2019-04-11

Képek még. Hogy ide is szövegeljek: Droberto blogja alapján lelkileg rozsdakupacra készültem a lökhárító alatt. Kellemes meglepetés volt, sehol semmi rozsda az alsó merevítőn és környékén. Egyedül a zárhídról szedi le a gumitömítés pár évenként a festéket, de ehhez nem kell lökhárító leszedés, majd nyáron megint lekezelem.

>> Egyébsummer81 // Alfa 147 Progression // 2019-03-27

Egy kicsi, de annál jelentősebb elem került ma a helyére. Mikor megvettük, már hiányzott róla. Gyári új, mert megérdemli ❤️🐍❤️

>> Tuning és extraPutyesz // Alfa 166 2.4 JTD // 2019-02-08

Sikerült venni egy gyári új scudettot...emblémával!
Annyi új cuccom van már a nerohoz....ideje lenne felpimpelni végre :)

>> Tuning és extrajohnsmithbmx // Alfa 156 SW 2.4 JTD 20V // 2018-03-30

Sajnos az emblémám már elég fakók voltak és szerintem már nem is gyári volt, így ezek cseréjét is beütemeztem már vásárláskor, de csak nem rég kaptam meg a kicsi kínaiaktól az emblémákat.
Sajnos a felnikupakok nem lettek jók.

>> EgyébCsongi // Alfa 156 1.6 ts berlina // 2018-11-19

Elöl új, hátul régi fajta embléma csere és a téli gumik is felmentek.

>> Tuning és extraAlejandro // Alfa 159 1.9 JTS Berlina // 2018-11-03

Három és fél év után ismét sor került az AR emblémák cseréjére saját kezűleg.

Aliexpressről rendeltem az új típusú emblémákból 2 db-ot nevetséges áron, amik szerintem nagyon jól mutatnak feltéve.