Mutasd

>> Esemény2016-06-01

Édes hiba, de szerintem a riasztómnak van baja. Aksim megint lenullázódott. Most lenyomtam a riasztót így kulccsal húzom a központit. Nem ellopni...aksi feltöltve pár óra alatt...érdekesen gyors volt. :) Teszt idő megy, hogy meddig bírja így. Azért is gyanakszom a riasztóra, mert párszor volt olyan, hogy az egyik oldalt az irányjelzők "égve" maradtak és csak egy riasztó ki-bekapcs segített, ami a kulcsával történt meg a box-on.

Viszont vennem kell egy akusarut a pozitívhoz, mert eltört. :D mintha műanyagból lett volna.

 
>> Egyéb2016-05-23

Belefogtam a szelepfedél átkókányolásába pirosról feketére...és közben találtam egy ilyet. Hát mi ez?! :D Istenem! Istenem! Isteneeeeeeeeem! "Eriggyen már a f@s.omba..."
Mindjárt elbőgöm magam. Hamarosan szedem le a kárpitokat...félek...

>> Szerviz2016-04-27

Elkezdtem piszkálgatni a gépet. Kipufogó jött most...párhuzamosan mindenbe belefogok és semmi nem lesz kész. Szóval...leömlő repedt...volt. Elmentem egy kipushoz, aki úgy reagált, hogy ezeket utálja és sok idő leszedni. Az igen, gec. Hazamentem leszedtem és befoltozva...seggkyuk. visszarakva, viszont kifúj máshol is. Szóval itt még nincs vége.

Szelepfedél leszedve, mert nem tetszik a piros szín. Fekete lesz, piros betűkkel.

Kézifékkötél rendelve, mert igen lóg...addig felgányolva kötegelővel.

Pénzembe nem került...eddig.
Képek? Hát nem csináltam...

Jah a futómű eladó lesz. Kéne más...

>> Egyéb2016-03-13

Csak egy kép...jöhetne a jó idő...

>> Autóápolás2016-02-28

Ne maradjon le a tesóka se, ő is megkapta a szép új "szőnyegeket"...ráfér még egy üls felújítás, úgy látom.

>> Tuning és extra2016-01-13

MacAudio Absolute 380 BR-re esett a választás, ami a csomagtérben foglal majd helyet. Nulláról épül majd minden, mivel ahogy mondtam minden szar kikerült a kocsiból...az 59 mást fog kapni. Blog róla is hamarosan.

>> Esemény2016-01-11

Halló! Megmozgattam ma a kocsit. Garázsban telel...pöcre indul, ahogy kell egy 18 éves autónak.

 
>> Esemény2016-01-05

Mivel megérkezett a hó és az 56nak nincs csizmája, ezért betoltam a garázsba seggel...apropó a PUG-ot elvitték Szilveszterkor. Ki vesz ilyenkor autót? Jah akku téli karbantartáson.
Mielőtt valaki megszólná, nem az én rumlim a polcokon. :-)

 
>> Egyéb2015-12-14

Istenem...történt, hogy leb@...am az előlapot az anyós ülés elé, mert csörgött. Sose kapcsoltam be ezt a fejegységet, mert nem érdekelt, mi a hányásra cserélte ki a volt tulaj...tegnap ránéztem, hogy miért is nem akar mégis bekapcsolni ez a szerencsétlen sz...nem is tudom mi az oka. Anno amikor eladtam a kocsit a vevő mindig mondta nekem, hogy nincs RCA a kocsiban...nem értem, akkor hogy a rákba hajtottam meg az erősítőt? most komolyan, nem hiszem, hogy az én fejemmel van gond. Megnéztem és egy szar fekete RCA volt benne. Nem tudom miért kellett minden kib..%ott szart kiszedni a gépből. Rohadjon el az olyan, aki úgy ad...apropó, ajtóban a hangszóró is ki van szedve. Tudom el volt adva fél évig szavam nem lehet, de, de, de, akkor faszomér nem vitte el a "csipogót" is felülről. Mifaszomtörténik ebben a világban az emberekkel? Csak egy sztori még a volt JVC fejegységemhez, azt mondta az inas, hogy lefüstölt németben és kidobta a kukába...mondom he 30ezer forint mögötte csak a kábel...AZ LEHET MEGVAN! Háh...most nincs fej a kocsiban, inkább nézem a konzolt így. Beszerzés alatt...

 
>> Tuning és extra2015-12-08

Szóval ilyen lett az új lámpákkal. Néhány patentot be kell majd gyűjtenem...ja meg belülre ezt a takaró fedelet. Nem tudom hova lett elgórva az előző tulaj által...lassan írok egy listát miket kell pótolni.