Tuningautó kiállítás és szépségverseny AlfaCityben!

2024-04-24  Alfa Amore
Idén is várjuk olyan Alfa Romeo tulajdonosok jelentkezését, akik egyedileg szépítik, építik autójukat és szeretnék kiállítani büszkeségüket AlfaCityben.
Hírek >> 2024  

2017 óta AlfaCity egyik izgalmas programpontja a tuningautó szépségverseny és kiállítás, ahol az átlagtól eltérő, tuningolt Alfa Romeókat állítottunk ki. Ha szerinted az Alfa Romeód a tuning kategóriába esik, akkor ez Neked szól! 

Jelentkezés emailben: tuningautokiallitas@alfacity.hu
 
Amit kérünk: 
 
-  Kérjük, leveledben ismertesd az autódat (rövid leírás, mit változtattál, beépített cuccok, stb) és csatolj nekünk néhány fotót, amin minden jól látszik
- írd meg elérhetőségeidet, telefonszámodat is, hogy szükség esetén elérjünk
- ha az előzetes zsűrizés alapján beválogattunk, vállalnod kell, hogy legalább a szombati napon 10 és 17 óra között autód a kiállítói területen parkol (ha pedig a pénteket is meg tudod oldani, az még jobb!)
 
Az autók beválogatását és a rendezvényen történő zsűrizését az AlfaCity és a Fanat-x Tuning csapata végzi. 
 
 
Amit adunk: 
 
- Kiemelt parkolóhelyet a tuningautók között, a rendezvény közepén
- Kiposztoljuk az autód fotóját az eseménynél és az Instagramon is, hogy ott lesz AlfaCityben
 
A kiválogatott autókat AlfaCityben egy elkülönített kiállításon mutatjuk majd be, a résztvevő autók közt szépségversenyt rendezünk és a legszebb 3 egyedileg épített Alfa Romeót értékes ajándékokkal díjazzuk!
 
A nyertesekkel röviden beszélgetni fogunk a színpadon is.
 
Ezenkívül a közönségnek is lesz lehetősége szavazatot adni az általa legszebbnek ítélt tuning Alfának, tehát közönségdíjat is hirdetünk.
 

Az eddig elfogott autókat itt is megtalálod!

 


Alfa Romeo Giulia Veloce - PariS'5 GaraGe body kit
Majdnem 1000 kilométerről, Stuttgartból érkezik majd, de olasz a tulajdonosa ennek a Giulia Velocénak. Lele Cirelli autója egy fullos PariS'5 GaraGe GTAm bodykitet, valamint montreal verde fényezést kapott. Pár további apróság, a teljesség igénye nélkül: 450 lóerős, 20-as, aranyra fényezett Stelvio felniken gurul, a belseje pedig alcantarával és karbonnal díszített.
 
 
Alfa Romeo 159 - Sőre Ádám autója
Ezt a 159-est már ismerhetitek korábbról, mostanra azonban sok részletében megújult. Pár érdekesség: egyedileg gyártott hátsó lökhárító, alsó diffuzor, hátsó szárny, teljes airride rendszer airmext vezérlővel, egyedileg átalakított első ülés, BBS RF felnik, 17-ről 19-collra nővelő egyedi slant lips óriás rádiuszos peremekkel...

Videóajánló:
 
A Fanat-X-es srácokkal a Backstage 26. adásában részletesen beszélgettünk arról, hogy mi számít szerintünk jó tuningnak, így - ha bizonytalanok vagytok - érdemes megnéznetek ezt a videót a jelentkezés előtt: 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
AlfaCity 2024 - június 28-29.

Az utolsó 3 hozzászólás:

Halesz2024-05-10 12:50:10 // 45076
Szia!
Én.
Surcy2024-05-10 12:02:53 // 45075
Ciao Srácok.
Alfa City jegy kapcsán ki az illetékes?
Infóra lenne szükségem.Köszi.
Kócosw2024-04-09 19:34:42 // 45074
kibereltünk egy komplett házat 🤣🤣