Mutasd

>> Tuning és extra2008-09-25

Visszaraktam a fóliás üvegeket az első oldalsó ajtókba. Már nem lesnek be és nincs haszongépjármű fílling....szívtam egy cseppet. A jobb oldali feket üvegnek nem volt meg a kis műanyag bigyesz, ami vezeti az ablakot függőlegesen. Hiánya miatt bebukott előre az üveg. Nem értem eddig hogy működött. Leszenvedtem a másikról ezt a műanyagot. Kb 30 óra volt. Plussz rátenni a másikra... :-S mikor kezdtem volna a bal oldalit, akkor vettem észre, hogy kihagytam a jobb oldaliból a szigetelést. :-) Mehetett megint itt a szétszedés. A bal oldalitól volt kaka, mert van egy csavar, ami se ki se be nem megy. De nem volt arra szükség. Megoldódott nélküle. Várom a rendőrbácsik véleményét. Sz@rokbele

>> Egyéb2008-08-26

Elérkezett a műszaki vizsga ideje. Kaptam szép piros matricát a rendszámra. Mondjuk két napig nem volt autóm, de kész van. Hamarosan jön megint a zöldkártya. Áh
25 a vizsgadíj + 5 a gyereknek. Jól él.

>> Szerviz2008-08-13

Lökösben a rács cserélve, de már megint eltört.
Fika pénz volt anno. Nem emlékszem. :-)
Jó ez a fórum minden olcsóba van. :-D

>> Szerviz2008-07-16

Dob csere és flexi csövecske. Volt ott mindenkinek az anyukájának a szidása. :-) De én csak nevettem a havercsávót. :-DDDD
Jah, dob 5ezer. :-)

>> Egyéb2008-07-14

Ezt is kicseréltem, mert én se nyúltam még hozzá. Pedig kellett volna sztem elég régen.

>> Szerviz2008-07-03

Kicseréltem a törött bal hátsó kilincset.Már másodjára tört el télen. Ez egy gyenge pont nálam. :-) Kb 10 perces meló volt.
A rácsot a lökösben is kiszedtem, mert el volt törve. Ezzel szívtam, mert alököst le kellett hozzá billentenem. Demégse tettem inkább a régit kitörgeltem és bepasszintottam az újat a helyére. Csak itt nem fogja most hátul a sok kis lemezecske. De szerintem a ködlámpa melletti rész elég ehhez, ha nem akkor elhagyom. :-)
3-3 ezer a kilincs meg a rács a lökösbe. Persze a posta se ingyen hozza. :-)

>> Egyéb2008-05-28

Havertól kaptam 5 lityó olajat. 700 volt literje. :-O Jó ár. (nem gagyi teszkós)
De még nem cserélek. Most figyelem, hol csöpög az olaj, de lehet meg van a ludas, mert tegnap volt blokk tisztítás pont emiatt. Találtam egy cseppet. Ismét szelepfedél tömítés? Hmmmm....ha ez meg van utána jön a klíma...megint. Nagyon olajos a kompresszorom.

 
>> Szerviz2008-05-28

Megpiszkáltam ismét a spricellőkét. Tegnap ki akartam dobni a csöveken található elágazót, de hosszas szenvedés után kiderült csak bekoszolódott és a benne lévő gumi nem tudott mozogni. Így csak az elágazón található kis lyukon fújta a vizet. Összerakás után bal oldalt nem spriccelt. Ma ezt megoldotta. Nőgyógyásznak kell lenni, mivel a műanyag rácsot nem lehet leszedni az ablaktörlő kar miatt. A karokat próbáltam leszedni egyszer, de akkor eltört a kulcs. :-) Most a műanyag alá nyúltam, nem kis szenvedéssel. :-)))) De kész. Lövi a vizet a szélvédőre.

Az bal első ajtót megbontottam, mert az üveg csere óta zörög egy csavar. Az üveg vezetősinjét tartó csavar az, de se ki se be nem megy. De beszorítottam. Azzal méglesz egy köröm. Csak még nem tudom mi lesz belőle.

A lökösen a rácsot nem sikerült kiszednem. Majd a lököst lebontom, esetleg úgy sikerül. Már régen széttört, de most már nagyon gusztustalan.

>> Szerviz2008-05-27

Felső lengők, kutyacsont hátsó tárcsa és betét. Első-hátsó fékcsövek cseréje megtörtént. Fékfolyadék, szervó olaj is cserélve.
Sajnos a stabrúd szilentet nem sikerült cserélni. Az majd a későbbi felvonásban.
Munkadíj 12 pénz.

>> Szerviz2008-05-15

Kimaradt a kép fólia nélkül a két kocsiról. Nekem nem tetszik. Akvárium lett. Ezek rossz képek lettek. :-)