Mutasd

>> Esemény2015-04-23

Gondoltam reggel a 156-al megyek és leemeltem a kulcsát a szekrényből. :-o Szinte el se fordítottam a kulcsot már be is röffent. Wroooooooooooooooooooooowrooooo :-) A szám megkerülte a fejem. Az úton végig nagy vigyorral vezettem. Beszaladtam a boltba pici energiáért a testemnek, addig az autót le sem állítottam, melegedjen picit. :-D Áh az az élmény, amit ez a 17 éves 1.6 "csak" 120 lovas autó ad....leírhatatlan. Sírni tudnék, hogy már nem használom ki és megcsalom egy másikkal. Mindenki nézett az úton, de gondolom, azért, mert ici-picit hangos :D hehehe.
Jövőhéten kevesebb melóm lesz (úgy gondolom) és rendbe rakom a belsejét. Zene, kábelek, stb. Amióta nem használom, azóta többet takarítom. :-) Mindjárt bőgök, na jól van, várom, hogy vége legyen a mai napnak, hogy tekerjek bele pár km-rt. :D Wroooom istenem az a hang. brrrrrrrrrr

 
>> Esemény2015-04-10

Nyári kerekek felkerültek...még most sem tetszik a felni...

>> Esemény2015-04-10

Nem most történt, hanem még a tél vége körül.
Szereltem be az ülésfűtést, pár hét teszt üzem után, amikor úgy láttam minden rendben, akkor összeraktam a belsejét, aham, de az utolsó csavar betekerése után jöttek a gondok...semmi nem működött.
Irányjelző, konzol, tükrök, szellőztetés, ablaktörlők...szétszedtem az egész konzolt, hogy mi a rák okozhatja a hibát...relék, stb, stb. Nagy biztik a motortérben, de semmi...elkezdtem kiszedni az összes biztosítékot a kormány alatt és találtam egy szaros 7.5 A-es jelöletlen biztit, ami miatt semmi nem működött a kocsiban. Ez jól megszívatott. Vicc volt az egész.

>> Egyéb2015-04-10

Kapott az autó új "smoke" oldalindexeket. Szerintem elég béna utángyártott...mindegy. Ki látja?
Történt, hogy a bal oldali irányjelzőim folyamatosan izzottak. Nem tudtam mi a hiba. Első nap még csak az aku sarut szedtem le, hogy ne pilácsoljon semmi, ilyenkor a riasztót ki kell kapcsolni, mert egy idő után jelez, hogy nincs áram alatt. A következő nap kiszedtem az összes bal oldali irányjelzőből az izzót, ekkor törtem el a fülét az oldalindexeknek. Megette az idő. Relével nem volt gond. Érdekes, amikor kiszedtem, akkor is jelezte a műszerfalon, hogy balra világítunk. :D Két nap aku nélkül alvás után lementem, hogy folytassam a hibakeresést. Riasztó bekapcsolás után minden visszaállt az eredeti állapotára...én meg ott álltam a szétbombázott konzollal, kesztyűtartóval, kormányburkolattal.

>> Egyéb2015-03-20

Bekerült a gépbe egy kis biztonság. :-) Egyik legjobb minőség. Másik járműbe is lesz egy ilyen behelyezve.

>> Szerviz2015-03-02

50.000 km-es gyertyák behajítva....

>> Egyéb2015-01-26

Az eladott fej visszavásárlása után természetesen visszakerül a kocsiba...a sztorit nincs kedvem leírni...nem szeretem ezt a netes eladást/vásárlást, mert kurva sok a láma.

Közben egy kis kábelezés folyamatban. Plusz takarítás, mivel a Gyuszó nevü kisállatka anno ideszotyizott...

>> Egyéb2014-12-20

Ma ki fog kerülni a kocsiból a JVC KD-AVX33. Nem nyerte el a tetszésem, pedig nem egy buta és nem egy rossz eszköz. De valamiért nem...nem tudom elmondani...a lehetőségeit ki sem használtam. Csak mp3 szólt CD-n. :-) lusta voltam vele foglalkozni.

>> Egyéb2014-11-16

Lecseréltem a kuplung pedál gumiját. Ideje volt. :D

>> Esemény2014-11-15

Felkerültek a téli kerekek. Póz képeket ne várjatok. Most nincs idő ilyesmire. :-P
Kövi szezonra át szeretném fújatni. Most volt tervben, de...de, de... :-)
A nyári is új fényt kap. Azt már most el kezdem intézni. Most meg fogom őket cserélni. Téli lesz a nyári és fordítva.

Ja! Meg kéne mosni! :-P