És ez? ez is gyári alfa felni.
egyébbként olyat mint a Boycié, gumisoknál aránylag olcsón lehet ujjonnan venni, mert azok alesio felnik, és nem speedline-ok. ötlukas felni nem volt gyárilag 4X100-ban szerintem.
nincs kép.
mindig kicsit felülről fotóztam.
áááááááá
ez csak lógicál az enyémhez képest. keresek képecskét.
de én sajna már bérletet váltottam a müanyagosnál. :)))))
okés, de nekem most nincs 5 centire a földtől, az alsó lemeztől vagy 5 centire még lelóg
nem mindegy, hogy mndenhová felakad, vagy csak itt-ott.
nekem is lemez már :)))
de biztosan jobb lesz, mert annyira befelé áll mind a kettő, hogy egyszerűen meggörbül a lökös, és az alja lehuppan. de nem is kicsit. Ha megigazítottam a gerendákat, utánna egyszereűen megmerevítem a lököst alulról, és nem fog lelógni
valakinek van még fenn gyári tárcsa elől? milyen betétet vegyek hozzá?
de ha rendesen fog állni, akkor nem fog felakadni a lökös
azzal nincs gond
de szeretnék ilyen gyárit

ja azt.
sziasztok
nem tudja valaki, hogy azokat a gerendákat, amik az első váznyúlványon vannak, és a lököst taják, cserélhetőek-e? egy korábbi törésből kifolyóan mind a kettő el van nyomódva, és szarul áll lökösöm.
Ma teszteltem a haspajzsot. jó nagyot koppant 3x is. de semminek semmi aja...
SIKERÜLT! Nem zörög, nem csattog, nem nyüszög, stb.
mind egyforma. nem kell félni
nem gáz. sszesen 2 csavar fogja, a többi csak csúszka. a müanyagosom meg már reflexszerűen hegeszti a füleket
nálam a pdkák ádáz ellenségek. és min kéthavonta egyszer lekpja valami. de mindig csak ha tolatok.
És nem az a meglepetés, hogy megint leszakadt a lökösöm, s ha már le volt szedve, akkor végre kicseréltem a lámpa berohadt, beszakadt csavarjait, hanem, hogy 9 felrakás, és leszedés, valamint 1 tábla 2-es inox után, TÖKÉLETES A HASPAJZSOM!
és isten hozott a klubban. 26 éve nyomom a drogokat az asztma ellen, vajmi kevés sikerrel.
Kevert asztmám van, én költöm el az államkasszából a befizetett TB-tek 70%-át. mindenhol van klíma ahol mozgok: kocsiban, itthon, melóhelyen, kocsmában, stb. soha semmi bajom nem volt tőle. a klíma egyetlen hátránya, hogy kiszárítja a levegőt. pont
kinn is tudod apa. ez nem egy raly. akkora kivetítők vannak, hogy a pápának noncs ekkora. szal hidd el jobb ez kinn. + a betétfutamokat hol nézed meg?
de az-az érdekes, hogy a porshe kupás autókat szinte nem is hallottuk, az F1-ek, meg a GP2.esek mellett nem is tudtunk beszélgetni.
ez a gári méret. ha beülünk 5en, vagy telerakom téglával, mint a tenapi képeken amit a fórumra töltöttem, akkor néha egy pillanatra beér. De hangsúlyozom: EZEK a gyári méretek.
lehet, hogy az ujdonság varázsa, vagy hogy nagyon jó a társaság, de nagyon élveztem. meg olyantól elfogadom, aki volt már kinn, de aki mindig tévéből nézi.....
Kb. akkor a a különbség a ha a helyszinen nézed az F1-et, meg mintha tévéban, mint egy sokol, meg egy komoly hifi között. Nem lehet leírni azt az élményt, amit az jelent, hogy a helyszinen tudtam megnézni. És ez még csak a szombat.
sziasztok
Ferko:
205/45 R16 nyáron, 195/55 R15 télen
egy feketét láttam valahol. az jól nézett ki fotón.
Szia. nekem is be volt repedve, túl későn kezdtem vele foglalkozni, és már csak az egyiket lehetett megmenteni. ha beázik, pillanatok alatt oxidálódik. sajnos síküveg, ezért baromi könnyen bereped. egy kavics, oszt csoki. én voltam olyan balga, hogy vágattam bele kettes üveget, hogy ne repedjen be többet. na azóta nem tudom rendesen belerakni a keretet a lökösbe.
Egyébbként a járólap sokkal jobban beválik. :)
Perse az igazsághoz hozzátartozik, hogy 50 darab kisméretű tégla is segített.
Nekem os meglett ma hátulra az ültetés:

kersd Selmak-ot. neki az van.
látok is, és tudni is szeretném mi történik. de ott kinn....... hát most megyek először, majd kiderül.
kit érdekel a pálya? az autók hangját akarom hallani! :)
MEGVAN AZ F1 BELÉPŐM!!!!!!
Nekem egy lengyel utángyártott kuplng került be. Igazi lengyel tömegcikk. viszont a hondám versenykuplugja sem állná vele a versenyt. egyszerűen qrva jó. lehet szépen adagolni, de még sosenem csúszott meg.
lehet megoldódik a szervobiszattyú problémám. éljen-éljen-éljen!
olyan hangja van a gépemnek, mint egy villanyautónak. mondjuk mejdnem úgy is megy! :))))))
Kellene már egy szervoszivattyújavítás, de anyagilag kicsit a béka segge alatt vagyok.
dehonnem, csak felriadtam, de visszafeküdtem ám!
nekem hengerfej, fötebgely, összes tömítés, csapágyak lett 250.
astalavista.sk ott találsz de nem én mondtam.
én nem akarom átgondolni, mert nem értek hozzá tökéletesen. eddig még csak 1-szer hallottam olyan szakadást, ami a hengerfejen kívül mást is tönkretesz. meg most itt a tiedet. ezért nem tudtok meggyőzni. ha 100 szakadásból 2 okoz qrva nagy bajt, akkor kevesebb áldozatot szed, mint a gyakori kartertörések..
Viszont én is inkább a cwerét javasolnám, de mondjuk az sem áll meg 50 alatt. szíj +görgők +vízpumpa +munkadíj. és még mákos, mert a kétoldalt bordás balance szíj nem is kell a fűnyírókba. :)))9
bocsi, nem hengerek, dugók.
szijszakadásnál a hengereknek nem lehet baja. ha elszakad a szíj, akkor a dugó vissza tudja lökni. és ne is haragudjatok, de ha egy szabadonfutó szelep beszakítja, akkor hogy brja ki a robbanások erejét?
vagy írd ki neroval, mint cd képet, és utánna lesz egy corel cd-d

ne fürgyééé le!
és mi az, ami olyan qrva nagy bajt tud csinálni? elméletileg a dugóba nem érnek bele azelepek, mert bee vannak marva. éa ha beleér? nabumm. elnyom vagy 3-at, és síkolással, szelepszárszimeringezéssel, és szelepcserével 25. mást meg szerintem nem bánt. de van köztünk valaki, akinek alfán volt már ilyen gond, és opel asztmával éltem át.
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.