Láttátok a híreket? a srác, akinek a máv-nál volt a biztosítása, és 4,5 misit nem fizetett ki a biztosító, egy 146al törte össze a fiatot az autópályán.
teljesen, végülis egy tizenéves rendszerről beszélünk. ha minden fasza, és jó, akkor természetesen nem fog elmenni a gáz, de öregednek a csövek és a kompresszor tömbszelencéje is.
de baszki (és na haragudj meg a kemény szóért)! a többieké megy is!!! a tied el van rakva, vagy valamilyen elektronikája szar, vagy a gyertyák kukába valók. esetleg mindhárom együtt...
na ezt tudta a ti-m is... negyedikben :D mindegyik jó, de csak addig, amíg egyel nagyobba be nem ülsz.
pl.: neked az új géped után a 2.0 TS gyengus lesz :D
olyan nincs, hogy a 2.0-nak semmi baja, és úgy megy, mint egy 1,6. akkor ott nagy baj van, ha minden elektronikája jó, akkor ki van a henger, mint a kutya...
felfogatása ugyanaz, viszont a FL előtti lökösnek középen hiányzik a tetejéből vagy 2-3 cm, így nem ér össze a rács a lökössel. szerintem nem szép úgy.
A hűtőrács az utolsó láncszem, én hónapokig jártam nélküle. Ha jól emlékszem selmak mielőtt megvette az enyémet szintén anélkül járt. amúgy festetlen utángyártott darabot 6ezer körül kapsz. de a bontókban tuti lesz még olyan is, aminek jó a szine.
Ha szívós, akkor nem szerszámacél, hanem szerkezeti acél :D de az acél száma kellene, aki csinálta neked, az tuti értett hozzá, látszik a munkadarabon, uh tuti jó
én is nehezen szoktam meg, hogy nem lehet nyitni, ha jár a motor. manuálisan meg ugye kulccsal megy csak, ami meg azt feltételezi, hogy kivetted, tehát megint csak nem jár a motor. fenének kell ebbe belekötni, neked az az igényed, hogy kötekedj, neki meg hogy járó motornál is nyíljon a csomifedél. :)
engem legjobban az zavar, hogy nem lehet kintről kilinccsel nyitni a hátulját. utálom, amikor jövök a boltból, és vagy baszakodnom kell a kulccsal, vagy kinyitni az első ajtót.