Gyereket fürdettem :) mindjárt feldobom a képeket amiket ma csináltam :)
lehet. mondjuk sokat rontott rajtam a sok auószerelő, és autókereskedő barátom.
Basszameg!
qrvára irígem tőled ezt a gyönyörű sárga gépet!
ezzel így egyetértek.
de azzal, hogy a festékrétegmérés baromság......
a garantált kmet meg hogy kell érteni?
tudjátok mikor garantált, ha az apádtól vetted, vagy a szomszédtól, aki a szalonból. ennyi. én spec nem is néztem a km órát mikor vettem. volt a kezemben oilyan szervízkönyv, amiben azutolsó 5 belegyzés ugyanazzal a tolal íródott. és csak ezen bukott le. ezekután a szervízkönyvnek sem hihetünk.
fel kell mérni milyen állapotban van a kocsi, és ha rendbenvalónak találtatik, akkor megvenni, és kész.
a többi ilyen: garantálom! meg: ez tuti!, meg nézze meg milyen szép a bőr! csak humbug. van itt olyan kereskedés, aminek bérlete van a bőröshöz :)
tudod eznem baromság
nem azt kereshetjük, hogy bele volt-e fújva, hanem hogy mennyire volt megtörve.
mert ahol sok a gitt, az előbb utóbb kipattanhat pl.
a kmórára meg annyit, hogy ha kereskedőtől van, akkor visszatekerik.
ha magánszemélytől, akkor nem. ennyi.
91 ezernél? gondold kopásmentes lehet ennyi kilométernél?
msn-en szivesen elmondom.
de a legnagyobb baj a kocsi kasztnijával van.
Háááát. Jelenleg a székesfehérvárinak áll a zászló. nem szivesen mondom, de nagy csalódás volt a ti. :(
Ennek az autónak az előéletéről tud valaki valamit?
Pisti.
Te is tudod, hogy ha jól választasz gumit, akkor a 17es kerék pont akkora lesz mint a 16os. és ha az ET-re is figyelsz, akkor abszolute de semmi baj nem lehet.
tehát nekem a 15ös, és a 16os közt semmi eltérés nincs átmérőben, sem ET-ben. És ugyanezt tudná mondjuk 205/40R17es gumival, ha a kerék 7 col széles, és ET (?). sajna az etre nem emlékszem.
1.8 semmiképp.
nagyobb erő a kisssebb futóművön. ráadásul nincs is megfelelő eladó.
egy székesfehérvárifekete autó. rajta van a hasznátautón.
viszont ne feledjük el, hogy olyat ritkán olvasunk, hogy főtengelyt, blokkot, stb keresek 1,6hoz. valjuk be, egy kicsit alul van méretezve a 2.0, míg az 1.6 tartós.
de a másik 22 évvel fiatalabb.....
kissebb fordulaton is meg tudja mozdítani a kasztnit.
Nagyon gondolkodik rajta. ez van, vagy egy 1,6-os 2000-es évjáratú S.E.
most fürödtünk. kicsit kész vagyok
és valamelyik nap szét kellene szednem az első fékem.... de mellette lehetetlen....
Megnéztem a blogod :) A tiednek lehet én is nekiugrottam volna, de az enyém kicsit boinyolultabb :)
ugye rögtön van +1 szíj, +3 görgő, ki kell venni a szívóoldali vezműtengelyt, ugyebár módosító, ami miatt kell gy idomelem, amivel rögzíted a szívótengelyt... szal nem egyszerű. a többit amit csináltál, én is magamnak szoktam :)
sőt a fékeket, és a futóművet is én szam, bár utoljára Tissy kollégája csinálta a lengőkarok cseréjét, mert olcsón csinálta, és qrva gyorsan. este elvitte, reggelre megvolt :)
Látod én ennek nem mertem nekifogni. ráadásul piri 13K-ért megcsinálja, így nem is lenne érdemes szerintem.... legalábbis nekem. de legközelebb szolnokra megyek Youri és Tibor cartársakhoz, mert akkor lehet a jó munka érdemeként kicsit be is rúgódunk majd. :)
de most olvastam, hogy valamelyik 3.2 v6ban benne lesz... meg valamelyik nagy olajkályhában is.
csodákat regélnek az új Q2 hajtásról, olvasd el a cikkeket itt az amoren.
V6TB 166 vagy gtv, vagy Q4.
esetleg
ez. sőt leginkább ez, és megfújatnám a v6ot 1,2 barral. :)
szerintem csak az eleje zende, legalábbis a 146 zendere hátul szögletesebb, ha jól emlékszem.
esetlegmenj el reggel egy patikába, és vegyél fecskendőt. addig nem lesz baj. csak akkor melegedik nagyln, ha extrém mód terhelve van.
mennyire van fönn? A rongyos dolog hidd el jó. mondjuk egy pamut zokni, ami nem foszlik, és nem bolhos, tökéletes. a fékolajis melegszik, tehát tud tágulni. a kupak úgysem zár tökéletesen, majd ott kinyomja...
én is mindent megcsinálok rajta, de mondjuk a motor vezérléséhz nem szivesen nyúlok hozzá.
ha kicsit sok, az nem baj. de ha zavar, akkor vagy fecskendővel szívd ki, vagy tiszta nemműszálas ronggyal itasd ki a felesleget. Az utóbbit azért javslom, mert ha van valami kosz az olajban, akkor az felül a tetejére, és arongy azt kiveszi.
örülök, hogy jó lett.
ugyanezt csinálják nálunk is a márkaszervizek. senki nem ismer el semmit....
a nem szintetikus olkat nem lehetett csak úgy összekeverni, mert betúrósodtak. ezeket előbb kis mennyiségben (néhány csepp) össze kellett keverni próbára.
kb igen.
Régen figyelni kellett, hogy a két olaj összeférhető-e, de úgy tudom már ilyen nincs.
Ezek kb árak, simán tudsz venni bármelyik autósboltban.
ugyanaz a kettő, ha jól emlékszem nem kell összesen egy liter a fékrendszerbe. mindegy milyen, de javaslom hogy DOT4es legyen. mondjuk ehhez a súlyhoz lehet kevés lenne a DOT3.
DCS-nek van valamilyen jól összepasszoló ajánlata, ha jól emlékszem. de ha jól emlékszem, akkor Jurid,és Ferrodo. de majd valaki segít. Azt tudom, hogy a brembo elérhető ú tipusát lehurrogta valaki.
nem-nem. darabja 11 volt, és új mind a kettő.... boltból számlával.
ja igen, Pepper cartárs azt mondta,hogy átalkítják cserélhető szilentere.....
jelzem, hogy 2 lengőkar 22K volt csak :)
hálistennek a kisfarkát tőlem örökölte :)
remélem is, hogy az anyja szépségét örökölte!
Neked kolléga nem lesz újra Alfád?
Mostanában nem nagyon lesz időm fórumozni :)
ha valakit érdekel, akkor tettem ki képet a babánkról :)
Sziasztok
Még nincs fotó, de estére lesz :)
Mindenkit szeretettel üdvözöl a kisfiam Dézsi Ákos, aki ma 5:05-kor született.
nekem a négyet csinálták 16Kért. nem komoly a dolog.
ja igen, és mit sem érnek a képek, a hűséges törölgetőrongyom nélkül, aki miatt 4x kellett újra áttörölni a kocsit,mert mindig odadörgölte a bundáját. :)

Komoly lelki traumát okozott, hogy a német autóipar csúcsterméke (a 600 SEL Merga kipufogóvége) 1 szaros tél alatt berozsdál. most milyen lehet egy mercin, ami még az olajat sem köpi rá, mint az én gondoskodó zöldségem.

A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.