De ezzel így még nem kerek, hogy a Q Race mód képernyőjét tesi ki, ami 99% hogy nem valós beállításokat mutat. Torque vectoring: drift. Ilyen biztos nincs a 2.0 változatokban.
Én kivárásos taktikán vagyok, edig egyik megoldás sem tetszik igazán. Az Eurocompulsion "Dynamic traction" tuningja van legközelebb a jóhoz szerintem, viszont olyat esélytelen kipróbálni.
Nagyon jófej helyi Alfásokkal voltunk egy talin, ott Attila vitt a Giuliájával, amiben Squadra Performance logger volt. Kb hasonló lehet a Baccable-hez az a kütyü. Van burnout mód, ami nagyon állat, magától első féket lockol, hátsót kiold :-)
D módban ESC off, de sajna nem az igazi így sem. Nyomatékból elindult oldalra, de nagyobb gázra igazából elforgott az ívbelső, nehéznek tűnt egy egészséges fánk.
Egy másik Veloce, amin semmi nem volt kikapcsolva, szerintem drasztikusabban indult meg oldalra, valószínűleg azért, mert kell a TC ON ahhoz, hogy fékkel LSD-t szimuláljon.
A valódi jó megoldás tehát a TC/ESC ON, de a nyomaték elvétel kiírása, ahogy az Eurocompulsion csinálja. Ez azon is segít, hogy konkrétan ma nem tudtam elsőre kimenni az utcánkból. A főútra felhajtó lejegesedett, és emelkedik is kicsit. Ez a bolond kattogott, összefékezett, majd elvette a nyomatékot és kész, megállt. Én a gázon, ő az úton. Elvette a tüzet, én meg nyomkodhattam a pedált...ez konkrét hülyeség így.
A másik megoldás, amit én az Erocompulsion tune után tennék be, ha továbbra is kevés, a valódi lamellás difi.
Az
Ideal racing árulja a gyári ZF-et. Kérdés a féltengelyek kompatimilitása és a végáttétel.