Nekem nagy kedvenc ez a szín. Csak hasonlója nagyon sok más márkának is van és nem is feltétlen a prémium szegmensben. Talán a KIA hasonlít a legjobban. Blue flame színük:
Szép. Jövő héten lehet felrakatom, max ha visszajön a tél akkor pihen...Hatalmas a kontraszt a turbina felni, és a QV felni között...:) Milyen széles felnik?
Fabetéttel barna belső sincs nálunk XD Csak a világos bézs van kétféle fával.
Én ráérek agyalni, nem sürget semmi. Mivel nincs kifejezett vágy autóm, nincs bennem hogy rohanok, rendelek, kell. Majd kell a 159 helyett valami ami még belsőégésű, rendes autó. Kb ennyi :-)
Tudod, hogy nálam a fekete piros belsővel a non plus ultra, de Giuliánál valszeg mást választanék.
Nálam a Visconti verde barna belsővel, fabetéteklel a nyerő, sárga féknyergekkel. QV-nál visuont egyértelmű lenne a piros vagy fekete fényezés piros cérnával, karbon műszerfallal (azt hiszem máshogy nem is kérhető a belső).
Kb ezen agyalok :-) Egyébként meg a full alappal ugyanazt a technikát megkapom, minden más csak puccparádé XD
Alap szövet belső, alap féknyergek, alap minden, csak váltófül, nagy fék és dupla kidörrenő legyen. Aztán chipet neki :-)
Megkérdeztem a dizájnert.. hát húzta a száját a zöld szín plusz piros ajtóbetét kombóra XD Szerintem akkor is ütős. A barna műanyagosnál nekem sokkal jobban tetszik (a dizájnerem szerint hülyeség, mert az illik hozzá :-))
Szegény Giuliával annyi zsákutcába futottam, ahányszor megpróbáltam megtalálni a tuti kombinációt. De nem adom fel. :-)
A Visconti zöldhöz nem engedi, és a Lunare fehérhez sem a piros varrott bőrt XD
Ennyire gáz volna a zölddel a piros ajtóbetét? A fehéret nem is értem, ahhoz simán szoktak piros belsőt...
Az a piros varrás zseniális... De annak a tervezőnek (vagy pénzügyesnek...) letörném a kezét amelyik levette a zárható pohártartó fedelet... Legalább rendelhető extrának meghagyták volna...
Az lesz a tuti zsebpiszokgyűjtő hely, ha lehetne szavazást tartani kíváncsi lennék milyen gyakran tartotok benne poharat...