ystuc - főkép
>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2011-04-16

Sorrendben a 11. esztergomi találkozó volt ez, de eltérő a korábbiaktól. Nekem személy szerint hiányzott, hogy nem közvetlenül a bazilika előtti parkolóban voltunk, de ez egy másik történet.
Takács Ákostól átvettem a tavaly megrendelt Alfa Romeo történeti könyvet, valamint Halesz is odaadta az AlfaCity promóciós matricát, melyet gyorsan fel is ragasztottam az autóra.
Nagy esemény volt még, hogy lányunknak, Fanninak, ez volt az első Alfa Romeo találkozója, de terveink szerint nem az utolsó. :-)

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-04-10

Az időjósok hideget és esőt jósoltak mára. Szerencsére, bár szeles volt az idő, egész nap sütött a nap, eső nem volt. Maga a találkozó a szokásos családias hangulatban telt, a csapat jó volt, teljesen rendben volt a mai nap! :-)

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-04-04

Fantasztikus, családias hangulatú találkozó volt a mai. Nagyon jól éreztük magunkat, és ezért nagy köszönet Tomminak!!! Ez a találkozó visszahozta a régi feelinget, szerintem baromi jól sikerült! De nem ragozom, mert egyszerűen tökéletes volt! (Belépő 2000 Ft volt)

GT-től pedig különleges rendszámtáblát rendeltem, melyet ma átadott. Öröm, boldogság! :-) (Ára: 1000 Ft)

>> EseményAlfa 146 ti Super Produzione // 2008-04-14

Sokat vártunk rá, hogy ismét tavasz legyen, újra összejöjjön a sok Alfa Romeo fanatikus a nagy tavaszi találkozón. És végre eljött. Teljesen bevoltam zsongva. :-)
Végülis nem volt rossz találkozó összességében, de kimagaslóan jó sem. Valahogy nem azt éreztem, mint az eddigi esztergomi talikon. Lehet, hogy az időjárás miatt (picit hűvös volt), vagy nem tudom miért, de valami megmagyarázhatatlan hiányzott nekem.