ystuc - főkép
>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2023-07-15

Évek óta nem jutottam el AlfaCitybe, és idén is rezgett a léc munka miatt, de végül csak odaértünk. Nekem tetszik a sziget, és nagyon jól sikerült a rendezvény. Vályi Pista hatalmas arc, nagyon tud mesélni, az égető napon állva még több órán keresztül szívesen hallgattam volna.
Sok képet nem csináltam, de látszik, hogy a telefonom kamerája nem volt elemében (lesett róla a külső lencse, szörnyű minőségű képeket készített).

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2019-07-13

Az időjárás nem volt a barátunk, de délutánra elmúlt az eső. Amúgy jó volt. :-)

Negatívum a pizzát illeti. Vásárlás előtt megkérdeztem a méretét, és hogy mennyit kell várni? 32 cm-es, 15 perc. Oké. Én egy nyugodt ember vagyok, de az elkészült pizza jó, ha 25 centis volt, de talán még annyi sem. A cetlire írt nevem valamiért egyre hátrébb vándorolt. Hosszú várakozás után ránéztem a sorra, még 3-an voltak előttem. Kb 10 perc elteltével már csak 5-en. Végül 40 perc után kaptam meg. Legalább finom volt, de azzal a lendülettel lángost is kellett venni...

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2017-07-09

Szép volt, jó volt. :-)
Kár, hogy kicsit megáztunk, emiatt fogok reklamálni a szervezőknél! :-D

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2016-07-09

Azt hiszem többek nevében is mondhatom, hogy végre sikerült megtalálni a legideálisabb helyszínt a találkozó számára. Nagy is, a Balaton is közel van, mindenre van hely. Hibátlan. Bár amikor elfoglaltuk a szállást, azt hittem, hogy 1972-ben vagyok Csehszlovákiában... Mikró nincs, ellenben van egy dombormű a falon, ami egy gyönyörű beázástól keletkezett. Hangulatos, na... :-D Befizettünk reggelire és vacsorára, azt mondjuk nem kellett volna. Választási lehetőség nincs, azt eszel, amit kapsz. Van egy hangulata ennek is, de ezt köszönöm, nem kérem legközelebb. Szóval minden oké, de kaját majd megoldjuk jövőre máshogy. A parti árak sem voltak elszállva, talán lehetne több büfé, mert hosszú sor volt a tűző napon. Ennyit a körülményekről, nyilván igény szerint minden megoldható. A rendezvény pedig jó volt, bár engem ilyenkor a programok érdekelnek a legkevésbé, elég sok ember van, akivel csak ezen a rendezvényen tudok találkozni és beszélgetni.
Amit viszont többektől hallottam, hogy sokak szerint nem volt igazságos a tombolahúzás. Hiszen az elővételes vásárlók dupla eséllyel indultak...
Jól éreztük magunkat, gyerekként nem voltam Zánkán, jövőre viszont újra megyünk! :-)

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2016-06-03

Ma felkerült a reklám matrica a szokásos helyre, a hátsó szélvédőre.

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2015-07-11

Fedett részen álltunk, így a nap nagyobb részét árnyékban töltötte az autó. Egész nap volt egy kis hiányérzetem, de nem tudnám megmondani, hogy mi hiányzott. Végül is jól eltelt a nap.

Negatívum, hogy a kézi mosóban a nagynyomású leszedte a festéket az autó elején lévő pajzsról. :-/

Saját készítésű videóm ITT érhető el.

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2015-06-19

Egy kiadós autótakarítás után ma felkerült a reklám matrica a szokásos helyre, a hátsó szélvédőre.

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2014-07-05

Kisuvickolt autóval indultunk reggel Balatonfüredre, és amint kikanyarodtam a parkolóból, elkezdett esni az eső Budapesten. Ez már a harmadik év volt, hogy megáztunk AlfaCity-be menet. Tiszta ideg voltam, mert pont annyira lett vizes az autó, hogy tele legyen foltokkal. Balatonfüreden emiatt az első utunk egy mosóba vezetett.
Kíváncsian vártam az új helyszínt, nekem nagyon bejött, hátránya, hogy nem találkoztam mindenkivel, akivel váltottam volna pár szót. Van több olyan ismerősöm, akiről csak onnan tudom, hogy ott volt, hogy láttam a képeken. :-) Viszont több lehetőség volt árnyékban üldögélni és egy ilyen napsütéses napon ez nem volt hátrány! Csemete nagyon élvezte az ugrálóvárat, elég hosszú időt töltött ott.
Mindent összevetve nekem bejött az új helyszín, a kiccsalád is jól érezte magát, tökéletes program volt. :-)

Egy kis saját készítésű videó a rendezvényről:
http://youtu.be/Dswyoi7lbEM

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2014-06-08

Ma felkerült a reklám matrica a szokásos helyre, a hátsó szélvédőre. Vagyis csak részben oda, mert a "10 éves az Alfa Amore" rész hosszú távon is marad, annak más helyet találtam.