ystuc - főkép
>> AutóápolásAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2016-05-23

Facebookon találtam a Magic Car Wash nevű csapatot. Közel vannak a munkahelyemhez, meló előtt elvittem hozzájuk az autót, délután munka után mentem érte. Rendszeresen vannak náluk akciók, minden autóra egyedileg adnak árat. Ebben a hónapban több akciójuk is van, amiket össze is lehet vonni, így végül egy elég jó árat sikerült kikalkulálni. Kívül, belül hatalmas puceválás zajlott. Komplett bőrtisztítás, valamint ajtó, tető, szőnyeg, beltér takarítás, nano bevonatos külső tisztítás felnivel és gumiápolással, motortér takarítás illetve egy ózonos klímatisztítás.
Az első képen látható az autó ülése takarítás közben. Fele már kész, a másik fele még koszos. A fotó magáért beszél. Amúgy rendszeresen takarítom az autót, és mégis hogy be tud koszolódni... Állítólag ha egy autó bőrbelsője nagyon koszos, akkor 3 db rongyot használnak el a tisztításra. Mindent elmond, hogy itt 6 db-ra volt szükség...

>> AutóápolásAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-05-09

Szeretem, ha tiszta az autónak a motortere is. A szelepfedél eléggé mocskos volt, így elkezdtem takarítani. Még nem tökéletes, lesz még vele meló, de első nekifutásra egész jó lett. :-)
Valamint életem első autóbőr ápolása is megtörtént. Kicsit fárasztó meló, de végül is élvezetes. :-)

>> Tuning és extraAlfa 146 ti Super Produzione // 2008-03-19

Kicsit kopottas volt már a kormányon és a váltógombon a gyári bőrözés. Úgyhogy ideje volt frissíteni ezen a területen is. Egyúttal a váltózsák és a kézifékzsák is kilett cserélve. Szerintem jó lett. Ja, és volt egy pici szakadás a bal első ülésem bal oldalán, az is meglett javítva. :-)

Ha bármilyen bőrözésre van szükség (autó, ruha, stb), akkor keressétek meg Föcköst ez ügyben. Biztos vagyok benne, hogy tud majd segíteni. Én is köszönettel tartozok felé. Thanx, Föci! :-)