Ma szemügyre vettem a Levante központi kijelzőét hát az Alfáé köszönő viszonyban sincs vele, nem tudom miért szólták le ennyire ok, hogy nem nagy de jó a menüje abban mindent be tudsz állítani pl tolatószenzor melyik működjön, melyik ne stb, stb, stb
Passz, ennyire már nem mélyedtünk bele. Ez az időpont amit írtam a Julisra vonatkozik, a Stelviot nem tudom. Hál Isten nem ezekben a színekben gondolkodom, amit én szeretnék, az elvileg egyből lesz.
Te Stelviót rendelnél?
Ma sikerült "téli" útszakaszt találni. Egy cseppet le volt fagyva az út, csak a blokkolásgátlóról vettem észre. Mondjuk finoman dolgozik.
Aztán a gyorsítás is izgalmas volt dombnak felfelé, de csak kicsit kapart. Azt hittem többet fog.
Ha jól tévedek azt nekem már nem kell elengednem, mert alapból mind olyan lesz. A nagy hifit biztos nem fogom kérni, meg pár kütyű nélkúl is megleszek.
Az biztos! Ha sikerül összehozni amiket tervezek, egészen különleges lesz, számomra mindenképp. Vannak dolgok, amikhez ragaszkodom, azokból nem fogok engedni, meg biztos lesz nem egy nem kettő, amik szeretném ha benne lennének, de el kell engedni, mert egész egyszerűen már nem fog beleférni.