Hardy - főkép
>> SzervizAlfa 159 Fekete Párduc 2.0 Novitec // 2020-10-14

Nekiállt szórakozni a lambdaszonda. Bedobta a hibát kiütöttem megint bedobta ismét kiütve. Aztán megint. Nem ütöttem ki. Erre meggyógyította magát. Eltűnt a “sárga tengeralattjáró” magától.
Közbe kaptam defektet ahol láttam hogy az első betét is kuka lassan. Így beszéltem Csörivel. Mondta hogy 2690000 km vel a lambdának már csak múltja van mint jövője. Itt már bőven tönkre szoktak menni. Így hiába jó jelenleg cserélve lett. A fékbetétek szintén. Gyorsan mint mindig és precízen.

 
>> EseményAlfa Giulia 2,2 Super // 2020-10-14

Közel egy év használat és kb 10000 km után elváltak útjaink. Lehet nézni a következőt az 59 mellé vagy helyette.

 
>> SzervizAlfa 159 Fekete Párduc 2.0 Novitec // 2020-08-11

Mint írtam korábban miután Csöri kicserélte a hátsó ajtóknál
rájöttem hogy az elsők is hangosak. Így vettem kettőt és kicseréltem.

 
>> SzervizAlfa 159 Fekete Párduc 2.0 Novitec // 2020-08-10

Mivel Csöri mindent rendben talált illetve amit nem azt cserélt így gondoltam elviszem egy futómű állítására ellenőrzésre. Már ráfért hisz vásárlás óta ami nem most volt ferde volt a kormánykerék is. Itt újra jól megnyuzták állítás előtt. De minden rendben volt. Kellett állítani elől. Hátul minden rendben volt. Most a kormány végre egyenesen áll.

 
>> SzervizAlfa 159 Fekete Párduc 2.0 Novitec // 2020-08-07

Ismét eljött a kötelező szervíz ideje, így irány Csöri. Mikor bejelentkeztem, aznap megadta magát két izzitógyertya is. Szerintem tudta, hogy megy szervízbe. Igy cserélve, természetesen mind a négy. Elől jobboldalon kopogott valami, az is orvosolva lett, cserélve a kutyacsont.
Aztán míg lent volt, álmomba előjött a hátsó ajtók nyikorgása. Másnap felhívtam Attilát, hogy esetleg meg tudná e csinálni, vagy ha már így a szervizelés közepén szólok, elég ha megrendeli, én kicserélem. De meglepetésemre azok is a helyükön voltak. Egy gond van velük, hogy most viszont feltűnt hogy az első ajtóknak is van egy kis hangja. Idáig nem volt feltűnő, mert olyan hangosak voltak a hátsók, hogy mellettük az elsők eltörpültek, a hátsó ajtókat meg nem volt kedvem szétszedni nagyon. Szerintem az elsők is cserélve lesznek.
Most újra mind a kettő itthon van.
Köszönet, mindenért a Csörgő szervíznek.

 
>> SzervizAlfa 159 Fekete Párduc 2.0 Novitec // 2020-07-11

Jó pár évet bírt de elfáradt. Hála ég még egy utolsót indított mikor a semmi közepén voltam a hegyeshalmi tavaknál épp merülni, és a környéken se volt olyan aki tudott volna segíteni. Vagy esetleg több óra múlva. Aztán végleg elfáradt.

 
>> Tuning és extraAlfa 159 Fekete Párduc 2.0 Novitec // 2020-02-11

Idegesített, hogy nem tudom hova rakni a telefonom, illetve mivel elég nagy / iPhone 11 Pro Max / nem nagyon szerette a szellőzőbe rakható tartó. Régóta szemeztem már vele.Ismerni ismerem mert a "céges" autókba is ilyen van. Nem kell fúrni, nem esik le a meleg miatt. A tartó telefonspecifikus. Egy negatívum, hogy másnap nincsen itt mert külföldi raktárból dolgoznak. De nagyon jó a konzol és a tartó is.

 
>> SzervizAlfa 159 Fekete Párduc 2.0 Novitec // 2020-02-11

Egyre több bejegyzést láttam facebook csoportokba, ahol a hanyag tulajdonos és a hozzá nem értő szerelő párosából a főtengely végén lévő ékszíjtárcsa megadta magát, és rendetrakott a motortérben. Én azért próbálok figyelni a dolgokra, Csörit meg nem kell bemutatni senkinek. Az enyémen még Piritu cserélte megelőző jelleggel, így úgy gondoltuk itt az ideje ezt is cserélni, hogy megelőzzük a bajt.
Valamint ha már szervizbe volt, és át lett nézve, Csöri mondta, hogy lassan a hátsó féket cserélni kell, így úgy döntöttem bár van még benne egy kevés potenciál, azért cserélje ki azt is, meg mivel nem tudtam jelen lenni a műveleteknél, így képeket is készített róla. Gyors pontos és hibátlan mint mindig.

 
>> SzervizAlfa Giulia 2,2 Super // 2019-11-15

Meg lett ejtve egy szerviz, és teljes átvizsgálás. Olaj és szűrők cserélve, valamint ablaktörlőlapátok szintén, illetve egy vezeték a bal első keréknél, ami a fékbetétre megy rá. Vezérlés is átnézve, de az cserélve volt korábban, így azt nem kellett. A szervizet természetesen Csöri csinálta a szokott színvonalon. Illetve ha már itt voltam, akkor személyesen megbeszéltük a két Punto szervizelését is.

 
>> EgyébAlfa Giulia 2,2 Super // 2019-10-21

Megjött az egyedi kézzel készített telefontokom. Az ülés színéhez készítve.