Hardy - főkép
>> SzervizAlfa Giulia Veloce 2.2 D Q4 // 2022-05-21

Várpalotán jártunk szervizben. Attila az első találkozáskor már szólt hogy érzi valahol folyik a víz. A vezérléssel kapcsolatban nem lettünk okosabbak. A márkaszerviz se tudott mondani semmit. Így csere mellett döntöttünk. Mint kiderült jól. Igaz volt cserélve de túl volt feszítve. Hiába a márkaszerviz kint se valami szuper. A vízfolyás is meglett. Kb hasonló okok miatt folyt mint amiért a vezérlés túl volt feszítve. Viszont a segregátor szűrőt is cserélni szerette volna Csőri mivel ennél a típusnál nem egyszerű mert tele van az eleje minden dologgal amit ki kell venni. Ebből jobb a gyengébb motor. A vezérlés miatt meg úgyis szét volt szedve. Viszont sehol nem volt az országba. Aztán megnéztem hogy Bécs mellett van jó pár hivatalos kereskedés. Az elsőnél ami fel lett hívva volt raktáron. Nem küldi el de félre rakja ha kell pár napig. Így ott lett megvéve.
A hátsó differenciálműben is ki lett cserélve az olaj. Kaptam a szerviz mellé pár fotót is. Hiába a szolgáltatás tökéletes!
Így most minden rendben.

 
>> SzervizAlfa Giulia Veloce 2.2 D Q4 // 2022-05-21

Az új kulcsot felprogramozták és a hiányzó kulcsot pedig törölték. Veszprém Alfa Szervíz és kereskedés.

 
>> SzervizAlfa Giulia Veloce 2.2 D Q4 // 2022-04-13

Sajnos az autóhoz egy kulcsot kaptam. Illetve kettőt csak az egyik egy másik autóhoz tartozik. Jeleztük az eladónak de azt mondta nem akar vele foglalkozni inkább visszafizet valamennyi összeget mert nem tudja hogy mivel keverték el. Így Győrbe meg lett rendelve a kulcs ami két részből áll és külön kell megrendelni. Az elektronikus meg a fizikai kulcs. Viszont a fizikai készen, marva érkezik. Még fel kell programozni és törölni a hiányzó kulcsot.

 
>> SzervizAlfa Giulia Veloce 2.2 D Q4 // 2022-04-05

Első utunk Csörihez volt. Át lett nézve és ki lett cserélve a pollen és levegő szűrő a motorolaj szűrővel az üzemanyagszűrő az első fékek kompletten. A hátsóak újak. Cserélve lett a váltóolaj és szűrő is.
Még vissza kell menni és a vezérlés is ki lesz cserélve a biztonság kedvéért.

 
>> EgyébAlfa Giulia Veloce 2.2 D Q4 // 2022-03-30

Ma mozgalmas napunk volt. Megcsináltattuk az eredetvizsgát, aztán lefóliáztattuk a kocsi hátulját illetve az első szélvédő tetejét és felkerültek a nyári gumik amit cspbravo kartárstól vásároltam.

 
>> AutóápolásAlfa Giulia Veloce 2.2 D Q4 // 2022-03-29

Vellnessben járt. Kapott egy külső Polir és más jó dolgokat. Gyönyörű lett.

 
>> AutóápolásAlfa Giulia Veloce 2.2 D Q4 // 2022-03-19

Mivel a belseje nem volt nagyon szép illetve olyan ami nekem megfelelne így a mai napot a takarítanak szenteltem. Helyére került a specifikus Brodit konzol és tartó.

 
>> EseményAlfa Giulia Veloce 2.2 D Q4 // 2022-03-02

Mivel a másik autót azonnal elvitték így másikat kellett gyorsan keresni. Sokat gondolkodtam hogy Giulia vagy Stelvio legyen. Utóbbi kicsit jobban tetszett viszont garázsba nehezen fért be meg Giulia már volt. Kezdtem rájönni hogy annyira nem is egyszerű a vásárlás. Aztán találtam egyet Milano mellett. Giulia lett. Jelenleg úton van az országba. Már nagyon várom hogy élőben is lássam.

 
>> EseményAlfa 159 Fekete Párduc 2.0 Novitec // 2022-01-14

Sajnos elváltak útjaink. Nagyon sajnáltam mert hozzámnőtt. Nem gondoltam volna hogy ennyire gyorsan elmegy. Este meghírdettem reggel el is vitték.
Most nézelődők. Giulia vagy Stelvio amit szeretnék.

 
>> SzervizAlfa 159 Fekete Párduc 2.0 Novitec // 2021-11-26

Várpalotán volt ismét mert eljött a nagyszerviz ideje. Soká nem kellett nélkülöznöm hamar elkészült. Gyorsan és precízen mint mindig. Ami cserélve lett:
Olaj és olajszűrő légszűrő pollenszűrő gázolajszűrő vezérlés vízpumpa és a hosszbordásszíj. Valaki jól fog járni vele mert lassan eljön az eladás illetve csere ideje. A szervizkönyv betelet így pótlapot kellett gyártani.