Szétoffoljuk a topikot, de majd ha valaki szól leállunk :D
A Tidal app sokkal jobb lett mint volt, de a Spoti felülete még mindig intuitívabb egy hangyányit (meg szebb is). Autó miatt én sem vennék Tidalt, de otthon is sokkal többet hallgatok digitálist mint CD-t (ja, bocs, az is digitális) vagy bakelitet, egyszerűen azért mert kényelmes, otthon viszont nagyon kijön a különbség.
@Giuntini: nem az öli meg a zenét hogy nem veszik (165 MILIÓ Spotify előfizető van most nagyjából), hanem az hogy a nagy streaming szolgáltatók még kevesebbet csurgatnak le a zenészeknek mind a nagy zenei kiadók egy-egy lemezért. De erre is vannak már platformok ahol az előfizetés jelentős része a zenészeknél landol (nyilván soha nem lesznek olyan népszerűek mint a Spotify).
Amikor elkezdtem használni a Spotify-t (és azóta is ) rengeteg új zenét fedeztem fel, ebben a Spoti sokkal jobb mint a Tidal és vannak olyan zenék (még jazzben sem amiben a Tidal elvileg erősebb, lásd Kat Edmondson Summertime) ami Tidalon nincs fenn de Spotin igen. Tudom luxusnak tűnik de sajnos itt is abba az irányba megy a dolog mint a Netflix vs Amazon vs Apple TV hogy ha mindent akarsz akkor többre kell előfizetned.
Az aptx nem veszteségmentes, jelenleg nincs lossless bluetooth codec. A Bluetooth-os Android autóval megleptél, de
itt azt írják, hogy csak a telefonálás megy Bluetooth-on, az audio USB-n megy.