Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy 145 -be melyik pontosan a múszerfal világítás biztosítéka??? Mert nekem semmi világítás nincs a műszerfalon és sötétbe kicsit shit...
Képpel ha segítenétek, örülnék! Köszi!
Sztem. motor, típuszám azonos kell. És 1.4 -é nem jó az 1.6 -ba. Fater Lybrájába mikor meghalt, hiába másik is 1.9 jtd volt, csak 115 lovas és nem 105 lovas, nem lett volna jó bele. Én ugy tudom, hogy amilyen szám van a LMM-be olyan számút kell bele venni. De javítsatok ki ha tévedek.
De szép felnid van. :O
És neked ültetve van? Vagy magától 13 cm?
Előjött egy probléma a kocsin, valószínűleg légtömegmérő lesz a ludas. A kérdésem az lenne, hogy a légtömegmérő adott motorhoz/motorszámhoz tartozik? Függ a köbcentitől? Pl. egy 1.4-es ts motorból való jó lenne az én 1.6 ts-embe?
Mert lenne egy elfekvő légtömegmérő a rokonságban, csak az egy 2000 cm3-is Opelből származik. Ha minden igaz a mérete megfelel. Csak a belsejét nem tudom, hogy ugyanaz-e. Vagy hogy egyáltalán használható-e nekem.
én is hasonló problémával, küzdöttem/küzdök, volt már diagnosztikán a vas?
nekem a vezérműtengely jeladóval van a probléma. Nekem hasonló dolgokat, csinál/t!
Sziasztok ragazzik! Érdeklődni szeretnék kinek van tapasztalata olyannal kapcsolatosan, hogy a 146 1.4TS-em hidegen ,másodszori indításra állítjabe az alapjáratot,előtte "dadogva"jár és amikor rálépek a gázpedálra leakar fulladni?Ezt most kezdte,amióta ilyen melegek vannak,télen gyönyörűen pöcc-röff indult! Szerintem túl sok benzint kap,mert amig "hideg" a gép erős benzinszag jön a kipuffanóból!Néha meg üzemi hőfokon ingadozik az alapjárat/850,1100,900,1150.../,ezt ritkán de csinálja! Köszi, ha tudtok segíteni "merre induljak "el!!!
Üdv Cartársak! Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz.
145 -s BOXIM-ban hidegen nagyon jól, könnyen be lehet nyomni a kuplunk pedált, de viszont miután felmelegszik, kemény lesz, és elég erősen oda kell lépni, hogy válthassak+ van mikor nehezen is jön fel a pedál. Valakinek ötlet, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm!!!