Mutasd

>> Esemény2015-12-05

Szerettem, de közel 8 év után eladtam. Jó kezekbe került, emiatt nem sajnálom annyira. Vicces, hogy egy hónapja még két Alfám volt (GT & GTV), most egy sem maradt.

Utolsó képem róla, amikor még nálam volt...

Sok-sok boldog kilométert! :)

 
>> Szerviz2015-11-27

Meghegesztették ott, ahol az illesztés mellett elengedett a technika.

Csodás hangja lett, öröm hallgatni. Most, hogy GT-t eladtam, az OFF roadster tetejét meg épp újra huzatom, járkálok Vele, hogy jó legyen mindkettőnknek. Rég volt ilyen, nagyon élvezem.

 
>> Esemény2015-10-03

Ez egy fenevad, elemi erő. Meglepődtem :) Gyakrabban kellene mennem Vele, idén szerintem 100km-t nem tettem bele. :(

Alánéztem, hogy mi a kipufogó baja, hát mindent elmond a GTV erőnlétéről, hogy szabályosan ledobta a középdob utáni részt. ;) El.kell vinnem szakihoz.

Imádom. Sajnálom, hogy a garázsban figyel, de már egy japán roadster is beelőzte az idei hobbiautós szezonban...

>> Egyéb2015-06-11

Egyben reminder nekem, hogy a kipufogónál elengedett egy gumibak, azt meg kell csináltatni.

 
>> Esemény2014-12-13

Igazából amiatt "kellett" egy kellemes karikát menni a GTV-vel, mert a garázsban nem fértem hozzá a Q4 és a GT téli felnijeihez, de egy ilyen ürügy mindig mosolyt csal az arcomra.

Ez a kocsi egy kincs az autógyártás történetében. Az aresei V6-os különböző, különlegesen szép szólamú hangszínei eszméletlen csemegét jelentenek a fülemnek, pedig nincs abszolút hallásom ;)

Ahogy megy, az egy átlag autó képességeihez képest sci-fi, de még a GT után is, ami egy évtizeddel modernebb konstrukció, összehasonlíthatatlan.

Mivel már nem gyermekkorban van, hanem erős tinédzser a lelkem, jelezte is finoman, hogy ereje teljében van, ebben nincs hiba, de a kipufogó rendszer (ami nem teljesen gyári) nem bírta a hűvös decemberi délelőtt az erőteljes terhelést, a kiáramló boldog gázok kicsit szétcsúsztatták a rendszert. Ezt tavasszal rendbe rakatom, most megy szépen a garázsba pihenni.

A képen is látszik, hogy a kipufogó vége nem áll rendesen, a hangja bestiális egyébként :))

Imádom.

PS: a nyári kerekeken (jó, 8mm-esek) olyan kezesen viselkedett városban és városon kívül a 6-8 fokos síkos úton, hogy magam is meglepődtem B-)

>> Autóápolás2014-05-17

Szülinapomra lemostam, majd szépen megjárattam. Mondjuk pont mértek a bevezetőn, de takarásban voltam (remélem :D).

 
>> Tuning és extra2014-04-18

Megszenvedtünk, 5ször voltam a gumisnál. 3 forrásból 3 féle csavarért mentem el.

Aki kerékcsavart akar normális áron: AKH (Abroncs Kereskedőház). Baromi nehéz máshol találni. A Báró ker, amit itt olvastam egy blogban, teljesen ki van fogyva.

Képek később.

A Barracuda Michelin 1-2 nyaras gumikkal eladó! :)

UI: a pogácsa kikerült

>> Tuning és extra2014-04-09

Idegesített, hogy az eddig garázsban dédelgetett Barracudák nem lehetnek kocsim ékei (legalábbis menet közben kevésbé praktikusan), ezért vettem gyorsan 4 gyári felnit, amiért ugyan nem vagyok oda, de tuti jók lesznek méretben.

Közel sem olyan állapotúak, mint amilyenre a Barrák avanzsálódtak, de az árukról legyen elég annyi, hogy naivan megkérdeztem, hogy 1 db vagy a szett ennnyi? Kiderült, hogy a szett, így mentem is tegnap Lábatlanba értük.

A négyből kettőt kell görgőzni, már csinálják is. Egyelőre jó lesz nyárra, aztán meglátjuk.

>> Tuning és extra2014-04-08

Beleér a sárvédőbe és ki is lóg kicsit elöl. 20mm-es pogi van alatta, ha kiveszem, még jobban beleér, viszont legalább nem lóg ki.

Sajnos el kell adnom, mert bár nagyon szép, nem jó a kocsira :( Baromira nem örülök.

Lehet 215/45R17-es gumikkal jó lenne, de egyrészt nem hiszem, hogy valaki akar velem 225/45-est cserélni, meg nem is akarok vele bajlódni. 8mm-esek a gumijaim, inkább megtartom és másik felnire rakom :(

Ha valakit érdekel a felni, szóljon :(

>> Tuning és extra2014-01-13

Hopp, bepattantak, az állítható deréktámasznak örülök :)