Mutasd

>> Szerviz2018-10-20

Kicseréltem a kerekeket télire, mivel elégedetten használtam már több garnitúra Infinity nyárit, így bizalmat szavaztam a télinek is. A műszerfalhéjon levő légzsák fedél balos rögzítése elengedett így kicseréltem mindkettőt.

 
>> Szerviz2018-10-15

Vettem Motip fújható zsírt, három alkalommal is telenyomtam a kulisszát, jobb lett a váltás érzete. Nyílván tökéletes nem lesz, kulisszacsere oldaná csak meg. Kb hat alkalommal szedtem le és raktam fel a balos ajtókárpitot mire jól áll, jó pár új bolha is eltörött. Nem értem, de mindegy, már jó. Ragasztópisztollyal megjavítottam a repedt, törött búráját az ajtóvilágításnak. Leszedtem az anyós oldali ablakemelő kis fedelét is, megcsiszoltam simára mert igen csúnya volt. Akárhogy próbáltam mindig összeveszett vele a fújható gumi, igy marad műanyag. Pár napja mikor hazaértem a kézifék ellenállás nélkül jött fel, mivel a tél előtt úgyis terveztem a cseréjét, meg lett rendelve mind a három, de végül az első kis kötél jónak bizonyult így azt nem bántottam.

 
>> Tuning és extra2018-09-27

Egy cartárs látta facen hogy bőrt keresek, komplett belsőt, így rámírt jó sok képpel hogy van egy sötétszürke komplettan. Mivel fekete-piros, piros irányba szerettem volna menni, futottam pár kört, de inkább nem részletezem a tapasztalatokat. Így elhoztam TZoli cartárs kiséretében Kazincbarcikáról a sötetszürke belsőt. Nem mellesleg megismertem egy újabb jó fej Alfást. Mivel az időm a legkevesebb, szűk egy hét alatt sikerült beaplikálnom, takarítanom és bőrapolóznom. Egeszen megfiatalodott a belső, szeretek a kocsimban lenni. A balos ajtókárpit a b-oszlopnál eddig sem állt tökèletesen, gondoltam majd az új bolháktól igen, hát nem. Majd futok még pár kört vele. Tatabányán a Weltguminál megrendeltem 4 Infinity Ecozent a gyári r16 205/55 meretben, fel is rakattam a Teledialokra, úgy várják az igazi hideg eljöttét.

 
>> Szerviz2018-09-17

A hátsó dob egyik gumifüggesztője szét volt repedezve, kicseréltem mind a kettőt Bosalra.

 
>> Autóápolás2018-09-11

TZoli cartárs megfújta 2k lakkal az általam felcsiszolt, előkészített lámpákat.

 
>> Szerviz2018-09-10

210420 km-nél 14581 km utàn, kissé megcsúszva a tervezett 12ezer helyett, újra Seleniat kapott, új leeresztőcsavarral és Bosch olajszűrővel.

 
>> Tuning és extra2018-09-09

Hogy megtörjem a feketeséget, a Giulietta Veloce mintájára raktam egy kis pirosat az elejébe.

 
>> Tuning és extra2018-09-07

Fujható gumival megfújtam a scudettot, remélem tartós lesz, kapott 5 réteget. Laza másfél óra alatt meg is lett.

 
>> Egyéb2018-09-01

A computer nem tudott kapcsolatot létesíteni a fekete számlapos műszeregységgel, így kiszedtem, szétbontottam, leszedtem a mutatókat és számlapokat cseréltem az egységeken. Így visszakerült az eredeti óra, km probléma sem számottevő mert csak 17 hiányzik így belőle. Sajnos a fekete óra nem tempomatos, így mikor kapcsolom, nem jelenik meg a jel az órán. Nem gondoltam volna hogy kétféle számlap van.

 
>> Egyéb2018-08-30

Elkészültek Rendes József által a váltó kézifék szoknyák a Gt-be és párom 147-jébe is, gyors el is foglalták a helyüket. A kb fél éve vásárolt Bosch ablaktörlő lapátok meg is adták magukat, raktam fel Valeot. A fehér óracsoportot kicseréltem feketére, ha már minden fekete-piros. Remélhetőleg látja a comp igy egy proxxy rendezés után eltűnik majd a km villogás ami így 18 ezerrel kevesebb lett. A teljes képhez még egy piros-fekete bőr belső kellene.