Nincs valakinek esetleg elvihető / eladó HT1080Z vagy hasonló gépecskéje? :)
(vagy Homelab, Primo, Enterprise stb..., de inkább hazai fejlesztésű kisgépe)
Tudom, hogy túl vannak, mint írtam nekem is meg vannak, de én nem akarom eladni őket. :) Az értékük meg nem tudom mennyi lehet. Talán 1-2 ezer Ft/db. Nem? :)
Nem a játékokban volt pénz, hanem a játékok értek hihetetlen összeget, hiszen 20-30 évesek is voltak köztük amik több ezer dollárt értek hisz olyan különlegességek lettek ez idő alatt, a fickónak meg végig ott volt a polcain. Miután eladta, egy vállalkozást indított a pénzből és megnősült és nászútra mentek és a többi, stb, stb. :)))
Nem láttad a filmet? :)
Nem rólad, hanem a jó fiúságról és arról ahogy originálisan megőrizted a cuccokat. Ebben a filmben is ez volt az egyik csúcs pont, hogy a srácnak hihetetlen összeg volt bontatlan dobozokban lévő játékokban, amit a végén csak eladott. :)))
Az semmi... Olvastam a Sixt autókölcsönző tulajdonosáról, Herr Sixt-ről. Ő egy részvény-számlájáról feletkezett meg egy pár évtizedre. (Igazából a könyvelője fedezte fel.) Mára 6 jegyű összeg jött össze (€-ban, természetesen...). Jó, nem mintha enélkül csóró lenne, de ez is egy amolyan "talált tárgy".
Bocs az OFF-ért. ;)
Olyan is volt, igaz az előkerült azért következő év áprilisában. De ezekre tényleg vigyáztam. Van még egy csomó Matchbox is, "King Size", az is dobozban.
Valahol olvastam ilyet, hogy így talált pl holdautót meg hasonlókat, nagypapi régi ruhásszekrénye alján :))
Gondolom unokának vette 198x-ben, aztán meg jól elfelejtődött :) :)
(a mázlista, 2009-ben van neki vadi új retro cucca :P )
Ja, nálam is van olyan műszer, ami még ki sem volt bontva, 1985 óta, megvan hozzá a gyári garancialevél, doksi is :))
Kár, pár éve (vagyis inkább 2000 körül) még vettem ott kv főzőhöz gumibetétet, meg mosdóhoz dugót (koleszba ugye vhogy ki kellett mosni a fehérneműt :P) s hasonlókat..
Nem tudom, az épület tetején levő Főz-Süt-Fűt felirat még működik?