Igen.Szereltek nekünk is már pár autót mostanában.Korrektek voltak és a a szakszerviznél harmadával olcsóbbak.Sok porschet is visznek nekik Pestről mert értenek hozzá és jóval olcsóbbak.
Nagyon durva, de hozzá kell tenni, hogy az egy szívómotor. Ott tényleg elengedték a hangot, amit már az új turbómotoros V8 Ferrarik sem tudnak....
Szerintem a 8C a világ legkegyetlenebb hangú autója! Másképp szól, mint a,V12 szívó Ferrari motorok.
Ma lebuktam :-)
Bp-en járva meglátogattunk egy helyet, ami már régóta tervben volt.
Egyszer csak levelet kapok melléklettel, hogy "Szép autó:)"
De aztán lebuktatta magát is a paparazzi :-)
Kösz Levi, feldobtad a napomat :-))
Hát az enyém váltáskor kisebbet nem ilyen mértékűt inkább menetközben van hangja de akkor eléggé. Paris 5 Garage olasz kézzel készült rendszer ment alá :)
De még nem ültem Giuliában főleg nem QV-ban egyszer kiváncsi lennék csak utasként is hogy milyen :)
QV-val már nem pörgök olyan sokat a városban. Vettem a karantén elején egy endúrót.Ha olyan napom van akkor azt veszem elő és gyepálom a földesutakon. :-)
Nagyon nagyot durran váltáskor.Néha visszaváltásnál még nagyobbat.Ha a kétsávos normál út mellett kétoldalt házak vannak akkor nagyon durván adja vissza a hangját.
Arra szoktam figyelni,ha babakocsit látok akkor visszaveszem normál módba.
Amíg nem az ablak alatt megy el napi 3x durrogva addig nincs baj :)
Sajnos van itt a belvárosban is pár hülyegyerek akinek arra porcosodik, hogy durrogva mászkál fel-alá mondjuk este 11-kor.
Hát ez fura hogy nem néznek szépen én mindig a nyálam csorgatva nézem a QV Giuliákat :DD
Meg nekem a 2.2 es Brerán nyílt rendszer van és olyan szépen nézik :DD
Nyílt rendszer előtt a szépsége miatt nézték mostmár a hangja miatt is, őszintén elég rendesen szokni kellett 😅
Sajna 8C-t még sem nem hallottam,sem nem láttam élőben.
Egyébként városban,házak között a QV akkorát durrog,hogy több száz méterről hátrafordulnak az emberek.Nem szoktak szépen nézni. :-)