Fórum >> Típusok >> Giulietta

mesa2010-09-14 16:19:26 // 1931
Persze, de ne OFFoljunk, mert ezen is megsértődik valaki, aztán ki tudja, már nem is lesz legközelebb Alfacity?! :)
Tommi2010-09-14 16:15:28 // 1930
OFF

Az... Megvan az a South Park rész, amikor kifigurázzák őt? :)

ON
mesa2010-09-14 16:07:32 // 1929
Jajj, te! "Afrikai szegényekért..." "és a pénzért !" ;-)
mesa2010-09-14 16:04:11 // 1928
Teddy úgy látszik nem akarod megérteni, hogy nem erről van szó
Semmi probléma nem lenne az őszinteséggel, ha objektív lettél volna

A saját magad igazolására tényeket hallgattál el, ami nem vezet jó végre. Csak azért, hogy illeszkedjen a kompozícióba minden mondat, szándékosan kihagytál fejezeteket, nehogy ne legyen egyszínű a siratódal

Ez a cikk rossz. Nem azért, mert rossz képet vizionál, hanem mert nem objektív.
Elsőként jeleztem, hogy bajok vannak vele. Nem azért mert unatkozom és gondoltam megdorgállak, hanem mert segíteni szerettem volna, hogy pontosíthasd a félelmeidet. Nem tudom mi válthatott ki belőled ekkora feldúltságot, talán összefüggésben van azzal, hogy ráuntál eddigi jáccós-autódra?

De ha csak durcázni akarsz, ám legyen! A szíved joga
Igazságod attól még nem lesz. Legfeljebb lelki nyugalmad

Továbbra is hazugság az, hogy az elmúlt 25 év alatt nem fejlesztett semmit a gyár, és hogy csak a 155-ös és a 156-os lett volna sikeres modell!

Azt is másként látom, hogy kényszer lett volna felvásárolni a Chryslert. Óriási lehetőségek rejlenek még benne.

Ezzel lezárom a vitát. Meggyőzhetetlen vagy, ami nem baj, de a segítséget sem fogadod el, hogy tökéletesíthesd az alkotásod. Ennyi.
Tommi2010-09-14 15:43:51 // 1926
És még hozzátenné, hogy "igazából csak a pénzért csinálom" :)))
mesa2010-09-14 15:42:34 // 1925
Így van, amit a fórumokban lehet kitárgyalni azt cikkben nem biztos, hogy ildomos.
Olyan mintha kiállna Bono egyszer a koncerten és azt mondaná:

"Nagyon szeretlek titeket, meg Peace, de tudjátok a függöny mögött egy másik fickó szokott helyettem énekelni... Most meg mit lepődtök meg, a stábban évek óta tudta mindenki?!" :))
Kazes☻2010-09-14 15:31:26 // 1924
Tommi2010-09-14 15:08:51 // 1923
"Szegény autó kap hideget, meleget. Pedig még senki sem vezette többszáz kilométeren keresztül, mindenféle évszakban, sötétben és világosban."

És itt a lényeg... Sokan az első fotók és hírek után egyből lefikázták úgy, hogy még élőben sem láttták, nemhogy vezessék... Aztán jópáran kipróbálták az utóbbi napokban és jöttek a "nem is olyan rossz ez" típusú hozzászólások. Érdekes, hogy egyes emberek véleménye milyen gyorsan meg tud változni :)
Alfati2010-09-14 14:42:11 // 1922
Bocsi:
SOK olyan tipus van amit pl. egy bevásárlóközpontban úgy talál csak meg a gazdája, ha megnézi a rendszámot is.
Alfati2010-09-14 14:39:55 // 1921
Szegény autó kap hideget, meleget. Pedig még senki sem vezette többszáz kilométeren keresztül, mindenféle évszakban, sötétben és világosban.
Én szeretem az Alfákat.
Az is jó hogy vannak (nemcsak)Alfa klubok. Viszont kevés tipus villog a másikra. Kevés olyan tipus van amikor a sajátodat úgy találod meg hogy meg kell nézned a rendszámát is. Az én autómat rendszeresen megnézik az utakon. Elégedett vagyok majdnem mindenével (menettulajdonságokkal és a fogyasztással is!!) És vezetni is kényelmes. Amikor akarom gyors is. Nem kicsit, nagyon (ami persze szubjektív)! De ennyi pénzért ekkora élményt nem hiszem hogy vehetnék máshol:)
Egyébként meg nem az Alfa van bajban. Kicsit más a helyzet. Opel gondjairól hallottatok? Saab-ról? Persze még néhány márkát fel lehetne sorolni, de a helyzet az hogy az iparág egészével van gond, nem csak a mi szeretett márkánkkal. Sőt talán gazdasági bajokról is hallottatok, ugye?
És sokan mondtatok itt igazságokat, de az igazságnak is van több arca:)
PEACE
Kazes☻2010-09-14 13:57:42 // 1920
A Jövő-ben ezt írtam:
"2010-09-11 15:57:11 // 15775
A lényeg, hogy sikerüljön! :) Szerintem ehhez jól ki kellene préselni a Juliskában rejlő összes lehetőséget úgy, hogy minél több ember megtalálja magát benne, tehát izmi gép, Q4, 2 üléses roadster és/vagy CC, stb. :)"

Nekem is tetszenek annak ellenére, hogy régi Alfa, hátul kaparós Alfa, de mindenképpen Alfa rajongó vagyok. :)
Kazes☻2010-09-14 13:52:51 // 1919
Okés! :)
A Ford, ill. VW-re gondoltam.
süsnye2010-09-14 13:49:16 // 1918
Sziasztok!

Rosszabb, mint egy parlamenti közvetítés... :(


Nekem nincs közvetlen tapasztalatom sem a giuliettával, sem a mitoval, de olvasható, h bizony az alfa a túlélésért küzd (nem először). Ezért kell kompromisszumokat kötni, mivel eladásokat kell produkálni, nincs mese erről szól a világ.
Nekem leginkább a zenei piac jut eszembe róla... vagyis, amikor még évtizedekkel ezelőtt úgy működött a dolog, h összeállunk, zenélünk, akinek tetszik meghallgatja, megveszi a lemezünket.... ma meg mi van? a kereslet határozza meg a zenei minőséget...
Az én szubjektív megítélésem szerint pofás mind a giu, mnd a mito (és megjegyzem, a környezetemben is sokanak tetszik, akik bizony nem alfa fanok).
Nincs bennük forradalmi technikai újítás? Elhiszem, node hogy a répába várható el, ma egy autógyártótól, h egy valag pénzt öljön bele, kétes kimenetelű kutatásokba/fejlesztésekbe? Így van, sehogy...
A hátsókerék fílingért is, persze lehet sírni.... de mondjuk, sztem oltári nagy bamoság egy olyan kategóriájú modellnél tenni ezt, aminek akkora a konkurenciája, mint ide Makó és ennél fogva sztem örülnek minden EUR-nak, amit lefraghatnak, nem majd még hátsó kerék... :)
Sztem felesleges itt dobálózni azzal, h ki "nem mond" igazat, meg "ki ír" igazat... ki mondja meg mi az igaz? Ez is szubjektív... Az alfa nem lett fos (nem is mondta senki), de változik, idomul, muszáj neki, ezt követeli a piaci környezet... aki rétegmodellt akar, az sztem kicsit felsőbb kategóriákban keresgéljen, ha a pénztárcája megengedi :)
Az én szubjektív véleményem szerint semmi gond nincs az amore-s cikkel... egyszerűen leírta, h mi vezetett el odáig, h az alfa is kénytelen alkalmazkodni... Ami meg a totalcar-on van, az mindig szubjektív, de ettől még nem sz@r... nem lehet elvárni egy embertől, h egy autóról írt vélemény ne legyen szubjektív, aki ilyet vár el, jellemzően a leginkább szubjektív véleménymondó ;)
Tedi2010-09-14 13:35:37 // 1917
Ez a gyerek már jóideje ingázik a nevelőszülők és az árvaház között. Kék szirénával a fején, hogy mindenki lássa :)
Kazes☻2010-09-14 13:27:31 // 1916
Nem titok, valóban. De, hogy maradjak a gyerekes példánál, nagyon fontos, hogy a gyerek maradjon, maradhasson "nálunk" és ne egy árvaház vagy nevelőszülőnél kössön ki, hisz így teljes a cslád. :)
Tedi2010-09-14 13:11:31 // 1915
Szerintem inkább csak annyi lehet a baja vele (ami nekem is), hogy talán nem az ablakba kellene kitenni

Hidd el, amiről írtam sokkal nyilvánvalóbb az autós élet számára, mint gondolnád. Nem titok, hogy szar a helyzet.
Kazes☻2010-09-14 13:04:51 // 1914
Szerintem inkább csak annyi lehet a baja vele (ami nekem is), hogy talán nem az ablakba kellene kitenni. Pl. ha a gyermekeddel van valami baj az iskolában, vagy intőt visz haza, akkor nem az igazgató és legfőképpen nem az egész iskola előtt fogod elszámoltatni, hanem inkább magatok közt otthon íg-úgy elintézitek. Én abszolút megértem a fiatalos hevületet de, hogy nem érdekel, avagy Teddy-t nem érdekli, az nem igazán jó, sőt.
Szvsz. :)
Halesz2010-09-14 13:01:33 // 1913
Erről lehetne jókat vitatkozni :) De nem ebben a topicban :)
Halesz2010-09-14 12:59:41 // 1912
értem.

Tehát a fórumokban lehet vitázni arról, hogy amióta Fiat van, azóta nem létezik Alfa Romeo. Ott a tagok egymásnak eshetnek azon, hogy a dízel motorral Alfa-e az Alfa. Ott lehet azon vitatkozni, hogy milyennek képzelünk egy ideális Alfa Romeot. De cikket nem írhatunk arról, hogy az alfás közösség többsége/egy része/kisebbsége úgy érzi, most éppen nem igazán jó az, ami van. Tehát dugjuk a homokba a fejünket, ne panaszkodjunk arra, hogy se GT, se Brera, se Spider, ehelyett örüljünk inkább, hogy a sportosságot egy Giuliettával és egy MiTo-val, meg egy lassan kifutó modellnek számító 159-essel próbálja felmutatni a gyár.

Sajnos nem szólhat minden cikkünk a gyönyörű múltról, de szerintem ne dugjuk a fejünket a homokba. Nagyon szép dolog az összetartás, aki elolvas nálunk pár cikket, az nagyon is képbe kerülhet az alfás összetartásról és a márkahűségről!

Nem kell aggódni, nem vesztettük el a márkahűséget, sem az összetartozás élményét, csak néha reálisan kell nézni a jövőt. Ez lesz most pár évig, ezt esszük majd együtt. Nem szólhat minden cikkünk arról, hogy de jó autó volt a 156, a 75, az stb...

Ne félj Mesa, ha ismét jönnek majd a tanulmányautókról szóló hírek, stb, ismét fogsz rajongó híreket, szép jövőt jósoló anyagokat olvasni! :)
Tedi2010-09-14 12:54:55 // 1911
Szerinted kit érdekel egy márkabarát, rajongói oldalon az igazság?

Sokakat. A dögunalom ismételt istencsászárvagyAlfaRomeo hangoztatása is dögunalom. De ha ti szerettek rózsaszín felhők között élni, akkor csak tessék.
Imádom az Alfákat, az stílust, az életérzést és mindent, ami vele kapcsolatos. De ettől még nem kell szemellenzős vaksi hülyének lennem.
Többen írták itt anno, hogy ellenvéleményt nem éri meg megfogalmazni, mert egyből fikkantás lesz a vége. Én ezt tudtam. És vállalom. Széllel szemben pisálás, de akkor sem érdekel.

Mégegyszer leírom, mert ezek szerint senki nem tud a sorok között olvasni, vagy funkcionális analfabéta. Egy szóval nem írtam, hogy a Giulietta rossz. Bejön, kurvajó, technikailag ott van, de ez a cikk nem erről szól. Arról szól, hogy kibaszar a helyzet és aki egy kicsit is tájékozott az autós világ híreiben az ezt tudja. Mindenki tudja, hogy szar a helyzet, csak épp alig beszélnek róla. Hát én most leírtam. Ha valaki emiatt nem vesz alfát, az inkább ne is vegyen.

Kit érdekel, hogy igazat írok-e? Például engem. Meg még pár embert biztosan. Én nem fogok asszisztálni ahhoz, hogy hazúg rózsaszín ködöt gyártsak. Fanatizmusból nem. Vagy sem. Mert fanatizumust fogadtam az Alfának, nem ostobaságot.

Naná, hogy körmöm szakadtáig védem az álláspontom. Nem, majd 2 ejnye-bejnye, meg nemteccem hsz után azt mondom, igazatok van, megkövetlek titeket. Erre ne várjatok.

Az tény, hogy sok mindent nem tehetek meg a nickemmel az internet nyilvánossága előtt. De nem hiszem, hogy egy ilyen cikket írni (amiben - még egyszer hangsúlyozom - egy rossz szót nem szóltam a Giuliettáról) nem főben járó bűn.
tipoatti2010-09-14 12:50:24 // 1910
Óriás cseviOFF: Szerinted Halesz(ék) hanyadszor hallgathatta(ták) meg a "széthullik az amore" műsort 2004 óta? Ezelőtt 4-5 évvel is gyakran volt ez műsoron jóval kisebb létszámmal is... De cáfoljon meg valaki! :)

Azt gondolom egyébként, hogy a focidrukkerek mintájára itt is meg kéne/lehetne alkotni lassan egy zárt Ultra-csoportot, akár "saját szabályokkal". Ott nem kéne egy tagnak sem bosszankodni semmin, mehetne a nyakas/kizárás az ultráktól, aki rosszat merészel...
Kazes☻2010-09-14 12:46:27 // 1909
Ezzel nem tudok egyezni, semmilyen szinten. Szerintem kár is volt leírnod.
Kazes☻2010-09-14 12:40:49 // 1908
Én napközben a Jazzy rádiót hallgatom és elég sűrűn megy benne a Giulietta reklám. :)))
fapuma2010-09-14 12:35:35 // 1907
Minden soroddal egyetértek.
fapuma2010-09-14 12:33:56 // 1906
Ezt te honnan a szarból tudod? Hány km-t vezetted a Giulietta-t?
tipoatti2010-09-14 12:33:49 // 1905
Ez így ebben a formában abszolút PERFEKT lett volna... Kár a végeredményért. Ez morcos és minden egyéb...
Kazes☻2010-09-14 12:33:23 // 1904
Szvsz is, egyet értek!

A többiektől bocsesz. :)
Andy2010-09-14 12:32:29 // 1903
Ezt lájkolom! :))

Azt hiszem Én voltam az első aki itt az Amoren, igaz másik topicban azt írtam, hogy szvsz pesszimista a cikk. Ezzel részemről befejezettnek tekintettem a témát.
De ami itt megy az vérlázító! Igaza van Mesának aki "külsősként ellátogat manapság ide, az nem fogja megnéz, és venni sem fogja! És ez a MI felelősségünk is. :(

Többeknek mondtam szóban, és nem is akartam beírni, de már mind1. Ez nekrológnak tökéletes. Kár, hogy idefajult.

És az Amore vezetőinek szólnék, hogy rohamléptekkel haladunk a teljes széthullás felé! De ezt talán már mondtam személyesen Halesznek is. Nincs már lassan semmi, ami összetart minket. Megy a pocskondiázás minden topic, minden témájában. Jó irányba megyünk??? :((

Más: Újra leírom, aki mögött még nem érkezett meg a Mito vagy a Giulietta az ne mondja már, hogy nem morcos! Mert igenis az, sokat láttam a tükörben, meg magam előtt is. Jól mutat az úton. :))

Bocs ha valakit megbántottam volna...
tipoatti2010-09-14 12:32:27 // 1902
Hányszor, de hányszor kaptam én is "kicsiben" a savat a "helyemen" ( nagyvadak ) a realitás-tudatom miatt... Komplett "válságstábok" fenyegettek meg nem 1x! :)))) Tény, az önámítás/öntömjénezés nem az én műfajom ( poén szinten persze nagyon is ), az objektív jó kritikát - akár szarkasztikusan és nosztalgiával telve is - szeretem. Ha fanpage ez itt, ha nem. Minden hasonló gondolatot szívesen olvasok mindig itt (is).
mesa2010-09-14 12:32:02 // 1901
Hiányzik a Photoshop?:))
mesa2010-09-14 12:31:11 // 1900
kieg: úgy értem mind a két márkának van tízmillió feletti árazású modellje
mesa2010-09-14 12:28:57 // 1899
Hanem? Mikor csukódott így bármelyik ajtaja? Melyiknek lehet ilyen tág határok közt állítani a kormányát, az üléseit? Melyiknek volt régebben öt csillagos töréstesztje? Mikor volt ilyen menetdinamikája bármelyiknek a 3.2 V6 előtt ? Akkor meg miről beszélsz? Nem tetszik? Szubjektív

Legyünk őszinték: 2-3 éve még összetettük volna kezünk, ha lett volna végre turbós motorunk! Őszintén!
Most, hogy csak az van, meg megy a sírás-rívás

Menjetek már el márkakereskedésekbe, öt millióért nézzétek meg mit kaptok
Egy KIA-t, Opelt, alapfelszereltséggel És mind a kettő eléri a tízmilliót.

Ne mondja nekem senki, hogy egy Ceed vagy Astra jobb autó, mint a Giulietta, mert az egyszerűen hazudik
Tommi2010-09-14 12:21:49 // 1898
Jaaaaaj gyerekek, megint megy az óvoda? Hihetetlenek vagytok, komolyan... :)

Csak hogy valami ON is legyen, sírtunk, hogy nincs sehol Alfa reklám: tegnap megvettem az új Playboyt és a borító belső oldalán egy egész oldalas Giulietta reklám van :)
1372010-09-14 12:21:35 // 1897
Röviden, velősen: ha nem elég jó az autó, akkor cseszheted a márkahűséget, meg a rajongást. A Giulietta nem egy 147/156.
mesa2010-09-14 12:19:13 // 1896
Ebben van a tévedés :)
Ki kell beszélni, de nem cikket írni, és kirakni a nagy nyilvánosság elé

Nekem sem tetszik a jelenlegi helyzet, vagy a közeljövő vázolta kép, de ezért még nem gyűjtöm csokorba a negatívumokat, egyetlen pozitív hozzávaló nélkül
mesa2010-09-14 12:13:54 // 1895
Tökre OFF az egész téma itt a Giuliettában, de látom már teljesen mindegy

Szerinted kit érdekel egy márkabarát, rajongói oldalon az igazság?
Most komolyan Teddy! El vagy tévedve!

Ezt az oldalt nagyon hamar kidobja a Google, ha valakinek mondjuk megtetszik a Giulietta, rákeres és azt olvassa, hogy maguk az Alfa tulajdonosok lehúzzák róla a keresztvizet, szerinted el fog menni és megnézni élőben ? NEM!

Lehetséges, hogy az összes ilyen ember miattad nem fog új Alfa Romeo autót venni. Ezt is majd mondd el Misiéknek, ha legközelebb a szervízben jársz. Vagy már el is adtad az Alfád? :P

Ez egy közösségi oldal, ahol egy dolog tartja össze az embereket: a márkahűség.
Te pedig pont most sz@rsz bele a közösség legszentebb, összetartó erejébe, saját igazságod fontosságát hangoztatva!

Kit érdekel, hogy igazat írsz-e?

Te itt nem egy átlagjános médiaszakos kezdő vagy, hanem ennek a közösségnek egyik vezető tisztét betöltő felelős személy!

Itt igen is azt szeretnék az emberek hallani, olvasni, amire büszkék lehetnek
Attól, hogy neked nem jött be a Giulietta, nem kell egyoldalú, lehúzós, féligazságos cikket megírni

Mert, mint írtam, kifelejtetted belőle, hogy az elmúl 25 év az egyik legszebb korszaka ennek a márkának!

86 előtt igen, más volt az Alfa. Gyártotta a szétrohadó rozsdaboglya kocsikat, amik után mai napig szívjuk az előítéleteket, hiába tesz akármit a gyár, folyton ez a sztereotípia ragadás jön elő az emberekből. Tényleg szép kor, nagyon sokat 'köszönhetünk' neki. Az sem mellékes, hogy 33-asból, 75ösből vagy 156-osból , 147-esből adtak-e el többet. Nem véletlen. Mint ahogy a DTM, ETCC, WTC sikerek sem 86 előtt voltak, és amikre még mindig büszkék lehetünk!


Puffogsz, hogy nem volt fejlesztés, amit két perc alatt meg lehet cáfolni. Nem is lenne ezzel baj, hiszen hibázunk mindannyian, de akkor vennéd a fáradtságot és javítanád ki

Ezzel szemben körmöd szakadtáig véded az álláspontodat a nyilvánosság előtt, még akkor is, ha belátod, nem teljes az igazságod.

Az, hogy van véleményed, nagyszerű, és tisztában illik tartani!
Egymás közt elmondhatsz bármit, felőlem köpködhetsz is az alfák után, mint tette azt azóta nem egy ismert médiaszemély.

De az internet nyilvánossága előtt ezt nem teheted ezzel a nick névvel, pláne nem ezen az oldalon!!!

Vagy, egyszerűen csak nem érzed a felelősséged?
kalizsoli2010-09-14 12:11:56 // 1894
Ebben Neked mi a sértő?????

Azért ezek a szavazások inkább a humor oldaláról közelítik meg a kérdést. Engem pont az zavarna, ha az Alfáknál csak kéne-nem kéne lenne.

Lazíts már egy kicsit, ne vedd személyes sértésnek, ha valaki nem pont úgy látja a dolgokat, mint Te. :-)
Gegee2010-09-14 12:08:13 // 1893
Ez nekem is nagyon bejön. Pont az amit egy alfától elvárok. Kerekded forma, morcos orr. Tetszik. Lájkolnám.
kalizsoli2010-09-14 12:07:37 // 1892
Agree..... :-D
Tibe2010-09-14 12:05:07 // 1891
Ezekkel amit most csinál az Alfa( vagyis amire rákényszeríti az anyacég) egyenesen a vesztébe rohan, én most mernék fogadni arra hogy nem lesz sikeres a Júlia..... mert az utolsó bástyáját is lerombolták......elvesztette a mindenki által szépnek, sportosnak ítélt külsejét..... miért nem lehetett pl. ilyen ?




Ilyen külsővel tuti hogy kapósabb lenne...... ezt miért nem értik meg a vezetők........
Halesz2010-09-14 11:58:51 // 1890
Van olyan jellegű cikkünk is ami szétesik a mézesmázos alfaimádattól. De attól még igenis legyünk realisták! A mostani helyzet nem túl bíztató.

És ki ne izguljon az Alfa jövőjéért jobban, mint mi, amorésok? Ez a cikk pont arról szólt, hogy most mi a szitu... lehet vele vitatkozni, de igen, ki kell beszélni.
Tedi2010-09-14 11:54:19 // 1889
Nem is ez volt a cél, tudtam, hogy sokaknak szúrni fogja a szemét a cikk. Evvan. Ettől még vállalom és kiállok mellette. Ki kell beszélni, hogy mi a gáz szerintem.
tipoatti2010-09-14 11:51:31 // 1888
Nem mindenkit taglóztál le.
Tedi2010-09-14 11:49:34 // 1887
Ok, akkor legközelebb rózsaszínre festem az eget és akkor öröm lesz és boldogság. Csak éppen kurvára nem lesz igaz és önámítás lesz.
Kazes☻2010-09-14 11:48:01 // 1886
:))) Már Te is?! :)))
Kazes☻2010-09-14 11:46:25 // 1885
Mikor elküldtem a postot, már tudtam, hogy hiba volt így írni, hiába a vigyor, biztosan félreérted, magadra veszed, stb., de az is lehet, hogy direkt csinálod. :)
mesa2010-09-14 11:44:34 // 1884
"én mást vártam volna egy Alfás közösségi oldal vezetőitől Alfa témában."

Én is. Teljesen letaglózott ezzel az írással Teddy.
De remélem nem hülyült meg teljesen, és akkor esetleg BMW-s rendezvényeken még találkozhatunk vele a jövőben :))
tipoatti2010-09-14 11:43:29 // 1883
Megint nem olvastam vissza elég figyelmesen, de:

"látjátok, hogy a három öregfiú nem foglalkozik száraz technikai adatokkal, csak az fontos számukra, hogy érzik magukat beülve, vezetve egy autót."

Jómagam is ilyen típus vagyok, ahogy Te is, ha jól tévedek. Az új Alfák egyszerűen SZVSZ. nem erősek ilyen szempontból, pedig a MiTo-t vezettem/próbáltam is. Juliskához igzán kedvem sincs már ( az elérhető motorkínálattal ), pedig nézegettem eleget a mediterrán partin pl. 2.0 JTTGFShkdbD moci négy hengerrel már nem hoz izgalomba egyáltalán...

Tényleg, ha élvezkedni akarok, elkérem egy kanyarra pl. Andy vasát, vagy valakinek a boxerét... Mert élvezetesek, mert JÓK, mert mittomén. A saját öthengeres jétédémről nem is beszélve.
GEORGE2010-09-14 11:43:02 // 1882
vettem bmw-t??
Azért mert megmertem említeni az OFF topicban, hogy éjszaklai unalmamban nézegettem alternatívákat és nekem nagyon bejön a bmw 335D, még nem jelenti azt, hogy nem lennék hű Olaszos.....96 óta olaszozom eközben a családban volt bmw, opel, ford, suzuki még is olasz autókkal jártam-járok.
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.

Jelentem a moderátornak