Blog >> brera

Azért most már kezd unalmassá válni :)
Az elmúlt napok bal hátsó defektjét követően, ma egy bal elsővel várt a reggel, így a gumis műhelyben riadt arccal néztek mikor betoltam a kereket a műhelybe. Aztán rájöttek, hogy ez egy másik :)
Ismételten szög, nincs szerencsém..
Csepelen a Vulcan gumi orvosolta ismét gyorsan a problémát.

Gyorsan visszacseréltem a felnit, nem állt jól a mankókerék... :))

A féktárcsák illetve fékbetétek csereérettek lettek, így a tegnapi napon Zé műhelyében felkerültek az új Brembo féktárcsák illetve betétek.
Előző alkalommal lekerült a bölcső az autó alól, helyére pedig felkerült egy Phon által biztosított csere-bölcső. Az enyémet elvittük szintereztetni, még a héten el is készült, így tegnap az is felkerült a helyére. Szép lett!
Köszi Zé a gyors, és profi munkát!

Az öröm azonban nem tartott sokáig, ma reggel bal hátsó defekttel ébredtünk, így a napot Csepelen a Vulkán Guminál kezdtük, ahol meg is lett a ludas: valahol sikerült összeszedni egy szöget. Nagyon rendesek voltak a srácok, gyorsan orvosolták a problémát.

A vas pedig még mindig atom! :))

>> Tuning és extraZsunior // Alfa Brera/Spider Brera Skywindow 2.4 JTD 200 LE // 2014-03-22

A nagy jóidőre való tekintettel felkerültek a nyári papucsok a vasra.
19" es felnik Pirelli P Zero gumikkal, bitang jól mutat :))

Pluszban megleptem magamat egy Ti kormánnyal, így az is most került cserére.
Köszönet a segítségért Tottinak és fateromnak! :)

Rudolf bácsi, miért nem húztad bele a dieselbe... :)))

Néhány nap használat után az autó remegni kezdett, alacsony gázállásnál néha berángatott, nem tetszett.. EGR tüneteket mutatott, de tekintve, hogy szervizszámlával igazolva cserélve lett újra gondoltuk csak nem.. De.
Eredeti EGR-re cserélve, a vas meggyógyult. Köszönet a tippért Szosza-nak, és a műveletért elvégzéséért Zé-nek :)

Nem bírtunk magunkkal, úgyhogy a napsütéses jóidőre való tekintettel megejtettük a szokásos éves tavaszi nagy autótakarítást :) A glancolás után egy kis kirándulás.. :)
Ami jó, az jó :)

>> Tuning és extraZsunior // Alfa Brera/Spider Brera Skywindow 2.4 JTD 200 LE // 2014-01-28

A mai napon Arno kolléga értő kezei alatt Loudlink applikálódott a Bélába :))
A kártyaolvasó a kesztyűtartóban kapott helyett, sikerült mindenfajta módosítás elvégzése nélkül, kifogástalanul kivezetni a középkonzolról. Kitűnően működik.
Köszönöm Arno! :)

>> Tuning és extraSeriff // Alfa Spider / GTV 3.0 V6 24V Lusso // 2014-01-13

Hopp, bepattantak, az állítható deréktámasznak örülök :)

>> Tuning és extrakiko // Alfa 156 2.0 JTS sport pack // 2013-03-26

Február első hetébe felhívtam munkaidő alatt az érdi bontót, megkédeztem h mien bőr ülései vannak? ami spontán érdekelt volna az a 156TI, GT, - ezek közül csak a gt volt de azt kompletten akarta eladni, sima 156 mustársárga volt de az nem volt annyira szép állapotba, még a végén rákérdeztem h brera ülések vannak-e. Meglepődve a válaszon mert szintén ritka - volt 2db, szép állapotba, jöjjek le nézzem meg és megalkudunk. Oké szombaton megyek. Lementem, és mikor beleültem, körbenéztem nagyon megtetszett, tudtam h nem fog stimmelni a sin meg miegyéb de kis igazítással mindent meglehet orvosolni. Megvettem. Tolattam is be az udvarba tettük be és nagy mosollyal jöttem el onnan.
Hétvégén volt rá időm h betegyem, leápoltam Turtlewax bőrápolóval már két hete kb, a 156 sinjeit kellett átraknom. Nem kellett heggesztenem, furnom.. csak egy kis adaptert tettem alá, mivel +3,5cm volt a két sin külömbsége. lényegébe 4 csavar és 4 anya kellett plusz az adapterhez anyag. Én egy rozsdamentes acélt vettem elő ami nem hajlékony. levágtam 4 csíkot, melyet majd befedek filccel és nem látszik semmi. biztiöv meg a hátsó adapterhezrögzítettem a kasztnihoz, így az is biztonságos. Összképre nagyon szép és mégnagyobb mosollyal ülök be szeretett alfámba. Nagyobb figyelmet kap az alfa a parkolóba illetve azon a helyen ahol lassan gurolok.

>> EgyébALFI156 // Alfa 156 2.4JTD // 2007-06-09

Mert nagyon tetszett.Ime néhány kép belülről is.Gyönyörű!

>> EgyébALFI156 // Alfa 156 2.4JTD // 2007-06-09

Teszteltünk egy Brerat Zepi kollega jóvoltából.Egyébként 3.2 volt.