Mutasd

>> Szerviz2009-01-10

Friss vezérléscsere, ideje volt.:) Nem értek hozzá, úgyhogy nem akarok okosságokat írni. Nekem elég biztosíték, hogy alfás szerelő csinálta, akihez - felváltva Csörivel - évek óta hordjuk a Kicsikét.:)

 
>> Egyéb2007-06-11

Visszatérve Kaposújlakról, immáron a már régóta dédelgetett kígyó matricák mellé még egy Amorés rendszámtáblakerettel is gazdagodva, levonultam a garázsba, és nekiálltam az én kicsikém feldíszítésének.:) Így felkerültek végre a kígyók az indexlámpák fölé, és felcsavaroztam előlre és hátulra is az Alfa Amorés rendszámtáblakereteket.

>> Egyéb2007-06-11

Mivel az autó nem egészen 85 000 km-rel került hozzám, és mivel az első hónapokban nem is igazán volt használva, így csak októberben jutottam el odáig, hogy 85 000 km-nél megtörténjék az első motorolajcsere is. Mivel édesapámra bíztam a motorolaj vásárlását, természetesen nem Seleniat vett. Így járás. Úgyhogy most Castrol van a kicsikében. Következő olajcsere 95 000 km-nél.:)

>> Egyéb2007-06-11

Szerettem volna kiállni a garázsból, de legnagyobb rémületemre, nem indult az autó. Aztán persze pár pillanat alatt összeraktam a képet. Amikor utoljára beálltam vele a garázsba, még pakolgattam a kocsiban, majd kiszállva égve felejtettem a belső világítást. Mivel a garázsban is égett a mozgásérzékelős lámpa, amikor kimentem onnan - hagyva, hogy az majd magától lekapcsolódjon pár perc után - fel sem tűnt, hogy a kocsiban is ég a világítás. Ez önmagában ugye nem lenne még olyan nagy baj, ha nem épp ekkor utazok el egy hétre - a kocsi nélkül. Ennyi ideig pedig még a legjobb aksi sem bírja.:))) Ezt követően az aksi fel lett töltve és azóta sincs vele semmi baj.:)

>> Egyéb2007-05-15

Életem egyik legfontosabb dátuma: ekkor vettem át a számomra a világon legszebb autó papírjait és kulcsait. Igen, enyém lett ez a szépséges Alfa Romeo 145 1.4 TS. Egyenesen a napfényes Itáliából. 1997-es évjárat, mindössze 85 ezer kilométerrel. Egyelőre teljesen alapfelszereltséggel, de máris tele vagyok tervekkel... Aztán majd meglátjuk mire telik, hogyan alakul a közös életünk ezzel a drágasággal.:)

A képek a kereskedésben készültek, az átvétel előtt néhány perccel; kivéve az utolsó kép, amely néhány órával korábban, még a szervízben készült. Egész nap követtem a kicsikét, kereskedésből szervízbe, szervízből vissza a kereskedésbe..:))