Mutasd

>> Egyéb2012-09-16

balint92-t elkísértem Tatabányára tzoli155-höz a Recaro belsőért. Mielőtt odaértünk pont meséltem Bálintnak, hogy bármiért is jöttem eddig, mindig sikerült vennem Zolitól valamit ami nem volt betervezve. 10perc múlva már pakoltam is be a kocsiba az új hátsó Brembo féktárcsákat és TRW fékbetéteket. :D

 
>> Tuning és extra2012-08-30

Megkapták ma az első ajtó üvegei is ugyanazt az Llumar fóliát mint ami hátul volt, így már szebb az összkép.

 
>> Szerviz2012-08-28

Selenia 20k és gyári olajszürő természetesen.

Megfogadtam, hogy 2év múlva megnyerem a legszebb 145 címet a 2014-es Alfacity-n (ha jól számolom akkor kell lennie versenynek, a 20.év forduló miatt). Úgyhogy mostantól minden ennek fényében fog történni az autón, eredetiségre törekszem, csak gyári dolgok jöhetnek szóba, semmilyen műanyagozás, carbonozás, egyéb igénytelen dolog. Lehet lesz erősebb és feltűnőbb, de szebb és jobb nehezen :)

 
>> Tuning és extra2012-08-17

Kapott egy új légtömegmérőt és egy nagyobb áteresztésű légszűrőt (nem direktet). A szívás zaj csökkentő kivéve.

 
>> Tuning és extra2012-05-31

Elkészült a lámpasötétítés, az alsó rács az elején zöld-fehér-piros fóliát kapott, bőrössel újra varrattam a kézifék és váltószoknyát + a váltógombot újrabőrözte :)

 
>> Autóápolás2012-05-28

Volt ma egy kis időm, úgyhogy kivakartam Alfit a több hónapos koszból 4óra alatt és újra vezetékeztem a hangrendszert, mert több helyen oxidálódott a kábel:)

A hétre még szombatig be van tervezve egy út a fényezőhöz, minden kis apró hibát el akarok tüntetni és erre kap egy full polírozást, előre szeretnék még az ablakokra egy szolid sötétítést, új kipufogódobot (rendszert?) és az első lámpák foncsorát sötétíteni, ha a fele meg lesz mosolyogva megyek AlfaCityre :)

 
>> Szerviz2012-05-22

MogyiQV barátom segítségével kicseréltük az összes kiéget rizsszem égőt a műszerfalba és a középkonzolba, 9hónap után végre újra van órám :)))

 
>> Szerviz2012-05-17

Jobb előre kapott egy új lengőkart, a felniket legörgőztettem és beállíttattam a futóművet.

Nem rég vettem 2 facelift-s ablaktörlőt ez most felkerült új Valeo lapátokkal :)

 
>> Egyéb2012-05-14

Vettem egy gyári sportkormányt (lyuggatott bőrberakás+"bütykök"), újra festettem 8rétegbe bőrfestékkel, minden tök jól haladt, otthon kiakartam cserélni, levettem az aksisarut, hogy ne robbanjon szét véletlenül se a kezembe a légzsák, végül nem találtam 21es krovát úgyhogy, hagytam is, visszaraktam a sarut és szikrázott egy nagyot...gyújtáson volt az autó. Nem akart beindulni, injektor és immobileiser hibát írt a műszerfal. Másnap bevittem a legközelebbi Alfa-Fiat szervizbe ahol elmondták, hogy a hirtelen feszültség miatt az immo elfelejtette a kulcsot és, hogy ha nincs meg a kódkártyám akkor bizony elég kellemetlen. Elmondta miket kéne cserélni... a végösszeg 550ezer Ft lett volna, szinte sokkot kaptam. +nap huzavona után sikerünlt olaszországból lekérni a mesterkódot, amit 40ezer forintnak megfelelő Euro-ért el is köldtek. Megcsinálták, újra nálam az autó. Többet nem szerelek semmit soha, amiben nem vagy 1000000%-ig biztos. Kicsit drága tanulópénz volt. Mindennel együtt 59ezer f-ot fizettem.

 
>> Tuning és extra2012-05-02

Elvittem az autót chiptuningra és bemérettem elötte utána. 15 év és 192ezer km után még mindig 148 LE-t produkált padon, az újraírt chippel ez 163 lett:)

http://www.magictuning.hu/