Mutasd

>> Tuning és extra2022-03-04

Rendeltem Aliról 4 db felni közép jelet az új logóval.

 
>> Tuning és extra2022-02-17

A fórumokon keresgélve megtudtam hogy a gyári felnik közül volt egy magnézium tartalmú, emiatt ennek a legkisebb a tömege (Kb 9,2 kg). Sajnos csak 7x17 col méretű, de utcára tökéletes lesz.
Sikerült belőle találni egy szettet egy balesetes autóról Szekszárdtól nem messze. Nem a legjobb állapotúak, egyet görgőzni is kell, de felújítom őket és megfelelőek lesznek.
Kaptam vele 4 db 12 éves majdnem teljesen lekopott pirelli téligumit, ami nekem nem kell, ezért leszedettem róla.
Felni 50 ezer, gumi leszerelés 5 ezer, görgőzés 6 ezer.

 
>> Tuning és extra2022-02-10

Elkészült a kormányhoz teljesen passzoló váltógomb is. Ez csak apró módosítás a beltérben de nekem jelentősen javítja a komfort érzetet. Az új bőrrel kellemes a kormány és váltó fogása.

 
>> Tuning és extra2022-02-07

Rendeltem egy jobb felső lengőkart. Így már van mindkét oldalra egy-egy tartalék. Terveim vannak velük, de még várok hozzá alkatrészt.

 
>> Szerviz2022-02-07

Az utasoldali frontlégzsák fedele kissé eláll. Rendeltem hozzá 2 db patentot. A cserével megvárom a melegebb időt, mert nem szeretnék semmit eltörni.

 
>> Szerviz2022-02-07

Az eredeti sem törött, csak egy picit kopott.

 
>> Tuning és extra2022-02-05

A kormány elkészült, a váltógombbal még van egy kis probléma. Mivel annyira le volt kopva hogy nem látszott rajta a váltó séma, ezért a mester nem tudta milyet tegyen rá. Sajnos egy 5 sebességes mellett döntött. Így nekem nem jó, ezt kicseréli egy séma nélkülire, mert olyan most nincs nála ahol a hátramenet jobb oldalon a 6. mellett van.
Rendes József csinálta a Rendes-kormánytól Kisbéren.

 
>> Szerviz2022-02-02

Mivel a szívó vezérműtengelyek ki lettek szedve ezért kivettem a hidrotőkéket is szétszedve megtisztítottam. A korábbi motorfelújításnál csak ki lett nyomva az olaj belőlük. Most az olaj szép tiszta volt bennük, de mindegyikre ráfért a tisztítás.

 
>> Esemény2022-02-02

Kiszereltem a 2.5/3.0 szívó vezérműtengelyeit és összehasonlítottam a GTA tengelyekkel. Szemmel látható, hogy meredekebben emelkedik a bütyök, mélyebbre nyitja a szelepet és hosszabb ideig is tartja nyitva, ezért lapos a teteje.
A totallyalfa-s lefogató kapuk a GTA tengelyekhez jók. A tengelyek végén levő jelölések tökéletesen illenek a hengerfej szintjéhez.

 
>> Tuning és extra2022-01-20

Új-Zélandon egy GT V6 tulaj úgy gondolta hogy kicseréli a vezérműtengelyeit Colombo and Bariani féle tuning tengelyre. Az eredetieket pedig meghirdette az alfaowneren. Mivel már egy ideje közelebb nem láttam hirdetést, ezért megbeszéltem vele hogy küldje el.
A fórumok szerint 6-10 hp növekedés várható tőle, emelett kiegyenlített marad az alapjárat és alacsony fordulatszám tartományban sem veszítek a nyomatékból. ECU programozás elvileg nem szükséges, de nekem annyi minden változott már, ezért egy következő lépésként szeretném majd elvinni chiptuningra és leméretni a teljesítményét.