Mutasd

>> Szerviz2014-01-25

- MotorLife tesztidőszak indul, majd mesélek, mizujs. Már ha épp érdekel.
Amit ígér: Fémnemesítés, kenés, fogyasztáscsökkenés, emisszió csökkenés, ilyesmik. Majd kiderül, hanta-e, vagy nem.

Kisebb gubancok után mostanában tettünk pontot az aktuális szervízek végére.
-Vezérlés és összes járulékok cseréje olajcsere, miegymás.
Közben megbolondult pár dolog a kocsiban, de mint utóbb kiderült, akksi-saruk hibái okozták - így az UDC(vagy VDC ) system error, és a CD váltó letiltása is orvosolódott.
- Volt kis idő, így végre megoldódott az üzemanyagszint jelző hibája is - már kiégette a retinámat a folyton világító sárga, meg 1 x kalkulációs hiba miatt megállt a kocsi... De legalább tudjuk, hogy nem úgy viselkedik, mint átlag autó, hogy előtte már jelez - meglöttyen, ilyesmik. Neeem, ha kifogy a nafta, akkor elveszi a fordulatot - max 2000, és akkor még van 500m-ed. Utána séta. :)
Azóta a range se visít folyton, szépen számolja, mennyi van még hátra.

 
>> Egyéb2013-12-14

2013. 12.14: Kisebb felni, jobb gumik... Adatok kicsit később, kora reggel van még :/
Update 2013.12.17: Gumik: Pirelli Snowcontrol 15/nemtudomhányas - mire beértem, elfelejtettem... ... Ember a gumis, nem én :)
Update 2013.12.18: Berendszámosodtam végre, MMR lett a nyertes - érdekes, hogy ha jól tudom, van, amerre MNT körül járnak. :)

 
>> Egyéb2013-12-11

A hétvége summája tőszavakban (2x2,4 JTD, 8+4 kerék, 2x150 ló,2x330Nm nyomaték ):
4korindulás, denehezéakéthólánc, pedignincsatáskábanmás, nincsabuszonhely, namostmilegyen, juteszembeMolnárbusz, irányDororg, épphogyelértük, alfissimo-újság, 12órabuszozás, hajnalifélötMünchenHauptbahnhof, átszállásFreisingben, "földalattmegyünk- nemcsaksötétvan" , 1 óraszundinyűglődés, 5percalattLangenbach, 10percséta, BobálBélaébredj, énmégvisszafekszem, nektekisszundi, 10percután-azthittétekalhattok??, megvanmégaNovitech?, Ferivelpapírozás, alufelnikkocsibabe, IndulásIngolstadt, Teezcsakegyszerelőműhely, odanézzottáll, kérjünkkulcsot, eznemindul, beragadtazár, batteriekaputt, bebikázzáksokadikaksiról, ménemindul? hidegindítóspré?? KaltstartersprayWarum? Weil3monateiststand, navégrebeindult, nemrosszez, próbakör, teeznagyonegybenvan, keményalku, nemadja1500értatörökje, 1600ésújakksi, papírozás, induláshaza, autópályavégig, csak120szalmegyünkkényelmesbe, Zoli160nnal, szakadazeső, mégjóhogynemhó, bordónakfutóműákombákom, abordómintegymotorcsónakúgyúszikavizen, lassítsunkle, Ausztria, Landzeitkávé2bögérért, induljunkmár, bécskörüldugó, 150lóvalaraszolnitanulnomkell, ezüstbetankolj10litert, tankmutatómégmindigfekszik, végreMagyarország, álljunkmegpihiznifájabalesetestérdem, Végreitthon, Árpiékhozmenjünkbe, jajdeszépek, üdvazAlfacsaládban, próbakörök, bordójobbanhúz, mertnemkombésnincse-err-ess, bordóbanjesszusezafutóműnemtúlegészséges, élmnyvoltútontartani, parkoljunkle, egykétfotótmégcsak, Ingolstadttól735,9km, átlagfogyasztásezüst 4,7L/100km, itthonvagyunk, jajdejóénúgyörülöknekik, kellemesetcsalódtambennük.