Mutasd

>> Egyéb2016-02-02

Vége...végetért egy korszak az életemben...fáj...mint minden ami már nem jön vissza...
Isten veled alfácska....vigyázz magadra...

 
>> Egyéb2016-01-14

Nagyon szép...:)

 
>> Egyéb2016-01-14

Az én kicsikém...

 
>> Szerviz2015-10-01

Mivel nem rég elértük a 200 ezret úgy gondoltam, hogy kicsit kényeztetjük a kicsikét minden földi és "föld alatti" jóval...Szóval olaj csere és minden más, mint ahogy ezt a nagyok csinálják. Szűrők, (pollen, olaj, gázolaj) és levegő szűrő...
Megérdemli a kis hölgy...csoda szépen muzsikál...

 
>> Szerviz2015-09-30

Hát már régóta szemezgettem a kilóméter számlálóval és eljött az a bizonyos és bűvös nap , talán rettegett is...szóval teljesen mindegy elérkezett a 200 ezredik kilóméter....már napokkal előtte úgy mond készültem rá...telefonom feltöltve pihent mellettem, hogy tudjam dokumentálni a híres napot, órát, percet avagy másodpercet....és tessék....lemaradtam róla...azt hittem agygörcsöt kapok amikor a feleségem csak annyit mondott...-Egy! ..- Mondom milyen egy??? 200 ezer és egy... Mondja a feleségem......azt a francba...hihetetlen...majd szét vetett az ideg. Mindegy....majd a 300 ezredikről nem maradok le ;)
Remélem még sok boldog kilómétert megteszünk együtt!!!!!

 
>> Szerviz2015-09-19

Már régóta idegesített, hogy az első kerékcsapágyaim állapota mondhatni úgy is, hogy kíván némi orvoslást. Szinte mióta megvettem a kicsikét hangos volt.
Mára már annyira lánctalpas harckocsit meghazudtoló hangokat adott ki a kanyarokban, hogy eljött az idő a rendesen megérett cserére.
Teljesen sima ügy volt minden....1,5 óra alatt kész volt de igazi nyugodt tempóban.
Szerencsére a csapágyakhoz kedvezményesen hozzá jutottam igazi jóbarátom segítségével (ValeRossi46).

 
>> Esemény2014-05-10

05.10-én hevesi huszárok szervezésében részt vettünk a találkozón. Ha jól emlékszem 28 alfával vonultunk fel a hevesi Spar parkolójában amit egy kellemes ebéd követett Egerben a Szépasszony völgyben. Kellemes emberekkel és szebbnél-szebb alfákkal találkoztunk. Nagyon jól éreztük magunkat.... jó volt minden....innen is üdvözlöm az összes résztvevőt. Jövőre ugyanitt...remélem. Egy pár fotó

 
>> Autóápolás2014-05-09

A napokban megtörtént a klíma fertőtlenítés. Már esedékes lett volna korábban, de mindig elfelejtettem. Olvastam a fórumon, hogy többen elvégezték a jó idő elő jöttével. Érdekes szinte friss illat maradt a kocsiban a művelet elvégzése után ami rém egyszerű volt. Pusztuljatok rémes baktériumok :D . Természetesen a pollenszűrő csere is meg volt előtte. Köszönet Pityukoma kartárs részletes leírásának...sikerült kicserélni.

 
>> Tuning és extra2014-04-29

Valerossi 46 barátommal közösen rendeltünk alfa logós kilépőfényt . Már jó ideje meg vannak,de csak most tudtuk összehozni a minitalitval és sütögetéssel, iszákoskodással egybekötött beszerelést. Sajnos a beszerelésről elfelejtettem képeket készíteni a vasakról, azért készült egy-két szép fotó.
Üzenem innen is barátomnak, hogy többet a hús közelébe, ne engedj, főleg ha megfelelő mennyiségű pálinkával kínálgatsz.... én meg persze elfogadom... :D :;

 
>> Esemény2014-04-04

Ma DPT találkozón voltunk. (DunaPartiTalálkozó) :D :D ...egy személyben , illetve egy autóval ketten a feleségemmel. Hihetetlenül ki vagyunk éhezve valami alfás progira. Csattogott a fényképező a vas gyönyörű volt az idő káprázatos, mintha Ő is érezte volna, hogy itt a tavasz és felvette a legszebb ruháját. Büszkén, méltóság teljesen vonult végig az OFF-os autók és gazdáik irigy pillantásainak kereszt tüzében, mintegy telivér csődör, galoppozva büszkén fejét rázva amint megcsörrenti díszesen csillogó zabláját, hogy még jobban felhívja magára a figyelmet. . Nem mondok nagyokat....mindenki megnézte.