Mutasd

>> Esemény2009-05-05

2009.05.02.( szombat):...Na, az úúúgy volt...erőst hiányoltuk már egymás társaságát, igy felmerült az igény, h találkoznunk kell, de most máá' aztán izibe.
Így esett, h 2009. május 2-án szombaton beizzitottuk a két grill sütőt, kicuccoltuk az udvarra a kerti asztalokat székekkel, kifosztottuk a tecsó italkészletét és vártuk a barátokat. Szépen pirosodtak a husikák a rácson és szépen gyülekeztünk is, a ház előtt meg az alfácskák.:)) Dumcsi, falatozás, dumcsi, ivás és falatozás és dumcsi...ránk esteledett. Mit tegyen egy szívében igaz hitű, lelkében erősen alfavírussal fertőzött alfás?...hát neki álltunk kirakni a 200 db mécseskékből az alfa emblémát. Döntsétek el a képek alapján, h sikerült-e? A MÁSnap egy másnap, szóra se érdemes, de olyan hétvégénk volt, ami után már simán mennek az uncsi hétköznapok.

 
>> Szerviz2009-05-05

2009.április 02.(csütörtök): Cserére szorult bébiben a termosztát. Már egy ideje figyelgettem és nem nagyon tetszett, amit láttam. Ugyanis felment a hőmérséklet 90 fokra (ahogy azt kell is neki), de nem sok idő múlva vissza is esett 70 és 80 fok közé, majd szépen ott is maradt. Az új termosztát szépen teszi a dolgát, ismét oda van varrva a mutató a 90 fokra.:)) Na, ezt már szeressük...:))))

 
>> Szerviz2008-07-19

2008.06.23. Hétfő: Eljött a nagy nap, mikor is hosszas készülődés és az alkatrészek begyűjtése után begurultam alfabébimmel a szervíz udvarára, ahol már vártak minket. Ideje volt (85.800km) a vezérlés és vezérlés-módosító cseréjének és az ezek mellé társuló alkatrészekének (vízpumpa, hosszbordás-szett, 8 db gyertya, olaj-, levegő- és pollenszűrő), mert rémes dízeles hangunk volt már. Első "nagy" műtétje volt alfinak, aggódtam is érte, bár mindenki biztosított róla hogy ez egy rutinműtét. Kapott 5 liter friss 20K-s Selenia AlfaRomeo olajat is....minden ok, ismét szépen dorombol bébi, úgy mint szűzkorában.:))

>> Egyéb2007-10-19

Új segítőtársam lett az utakon, egy okos barát, amely jóképű, formás, kellemes hangú és igen segítőkész, valamint fáradhatatlan. A neve : Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.3 :))
Még az ismerkedésnél tartunk a kapcsolatunkban, de én máris szimpinek tartom, bízom benne h hasonlóképpen érez irántam és jókat utazunk majd együtt:))

 
>> Tuning és extra2007-10-19

Két hete (10.04-én) kiütéssel győzött a kszenyon, amikor is beszerelték a kicsikémbe:))
Nagyon vártam már, készültem rá, izgultam h milyen lesz? Kivételesen vártam a sötétedést a főpróbára. Tetszik ez a kékes-fehér erős fény, meg h az utat egész szélességében láthatom, úgy h most már jöhetnek a sötét téli napok, mit nekem...:))