Mutasd

>> Szerviz2016-11-19

Az autót már hibás csapággyal vettem, tudtam róla. Elugrottam Marklarhoz egy bontottért. Adott is, de a jobb hátsó traktus szétszedése után derült csak ki, hogy nem egyformák. Ám szerencsére eszembe jutott, hogy korábbról van nekem eltéve hátsó lengőkar... szerencsére azon pont ugyanolyan és remek állapotú csapágy volt, így az került fel a rossz helyére.
Azt hiszem a képek magukért beszélnek. :)

Mindeközben fény derült arra is, hogy nemsokára fékfelújításba is kell kezdenem.

>> Szerviz2016-11-19

Kicsit csordogált az olaj... a képek láttán nem is csodálom. Viszont valaki túlságosan is megtépte a csavarokat... gondolom így próbálta ellensúlyozni az olaj szökését... kár volt... az egyik csavar elfáradt...
Új tömítés a helyén.

>> Szerviz2016-11-19

A minap esőben észrevettem, hogy a jobb első ajtón, a hangszórónál csorog befelé a vizecske... úgy kicsikét... finoman... settenkedett. Ajtókárpitot leszedve konstatáltam, hogy az ajtó cserés volt, ez nem is különösebben érdekes, de nem volt benne védőfólia. Ablakemelőt kikaptam, ha már kint volt kicsit átnéztem és frissítettem a zsírzását, majd fóliát beapplikáltam, minden vissza és kész. :)

>> Szerviz2016-11-19

A csomagtér ajtó körül, a zár felé elég nagy helyen szanaszét volt a gumitömítés és emiatt beázott. Plusz valamiért fentebb volt állítva a zár füle is és így fent is rés keletkezett, ahol szintén beeresztette a vizet. Az alsó részen tömítőgumi csere és zár beállítás után egy csepp víz sincs sehol... belül. :)

>> Egyéb2016-11-06

Az autót, mint otthon kiderült 4 x 100 (kb. Opel) lemezfelnikkel és téli gumikkal kaptam, mozgókúpos csavarokkal rögzítve. Nagyon nem tetszett. Gyors keresgélés, körkérdés és bíz Jojie cimborámnál lapult a csodás alu (4 x 98, R14) garnitúra, melyet a Bánki bowling verseny és Alfa találkozó alkalmával át is vehettem a rendezvény helyszínén, a sejtelmes fényű parkolóban. Köcce Jorjie! :)

>> Szerviz2016-10-29

2016.10.26. Beköltözött. Új verda a placcon! :)

Egy hölgytől vettem, aki nem sokat, vagy inkább semmit sem csinált az autóval, mint karbantartás...

A motor hűtőventilátora nem működött, ezért a műszerfalra be volt húzva egy fehér kábel, kapcsolóval a végén... hmmm... mi lehet... Gyors szemrevételezés után kiderítettem, hogy az előtét ellenállása kuka... szinte nincs is. Uzsgyi Marklarhoz és máris lett egy szép
0,18 Ω-os darab, amit sebtiben be is szereltem és lám, jó a venti! :)