No már az is kiderült hogy 2 USB-t tud kezelni. Elvileg van még egy aljazat azt is kell kezelnie (most nincs itthon még egy stick hogy kipróbáljam). Lesz mit hallgatni.
Tudja valaki hogy mekkora a legnagyobb amit kezel?
Android Auto működik, csak a telón kell címet beírni, mert a tekerővel elég lassan megy. A kormány hangutasítás gombjára meg azt írja a teló hogy nem aktív.
anno meg mikor motoroztam magas oktanszamut tankoltam bele, ott jol érezhető volt a kulonbseg. meg ott a 10 liternel annyira nem estem ketsegbe a vegen a fizetesnel 😁
...én meg a hétvégén tettem bele egy kevés 102es racing benzint.
Hungaroring bejárata melletti kúton, lehet(ett) ilyet vételezni.
Szubjektív rész: kb 15liter max motion volt benne, erre ment 10liter racing, de fickósabb lett még így is. Pedig alapból sem tötymörög a Veloce. Hülyézzetek le, de még az autó is élvezte:D
Objektív rész: egységára 890HUF/liter. Most is hülyézhettek:D
Jordániában is van, méghozzá 90-es! :-) Júniusban egy hetet autóztam ott, már felkészültem a 400-410 körüli benzinárra - aztán láttam hogy 300 a 90-es :-)
Azért a kölcsönzőst megkérdeztem , de morálisan kifejezetten támogatta az ötletet. Kicsit sztem csörgött tőle terhelésen a Micu Mirázsi - de hát bérautónál erre nem adunk :-)
Nincs már a töltőkön 91-es benzin. Vannak kutak ahol még van 91-es oszlop de 95-öst teszünk bele. Ma is vittem 2 kútra is. Nem tudom mi az okosság benne.
Ez a gyári sötét pajzs mindent visz, álom a színe, magasfényű sötét grafit és 50-60 helyett 36 ért gyári megoldásnak szinte féláron van, de Veloce hoz nem jó csak sima lökhárítóhoz, ahhoz viszont brutál jó, de persze át lehet ecsettel is kenni :-):-)😂😂👍
Sztem már Piritu csak trollkodik :)
Nyilván a Quadrifoglio-ba is bele lehet tölteni a kézikönyv szerint a legtrágyább alacsony oktánszámú benzint is, amilyet már 20 éve nem is lehet kapni, csak közben az is oda van írva, hogy a feltüntetett teljesítményadatokat csak a 100-as benzinnel fogja leadni.
biztos lehet, de...
- csökkenni fog a teljesítmény, mert kevésbé kompressziótürő a 91-es, és a kopogásérzékelő nem fogja engedni elfokolni eléggé a gyújtást
- én az utóbbi tizensok évben nem láttam 91-es benzint sehol :-)