Ez az egesz csereljunk pilotat sztori szerintem olyan mint kieso foci csapatnal edzot cserelni amikor a jatekosok mar 3 honapja nem kaptak fizetest es 10ezer nezo kuldi oket melegebb eghajlatra minden hetvegen.
A Ferrarinal is meg kellene talalni egy magas szintu tervezo es fejleszto gardat egy olyan vezetovel mint a Ross Brown volt. Vagy mondjuk a Red Bull Newey-el.
Es minden penteken meg ev elejen hajtotta a gepet, rutinos pilota volt o is , ismerte az osszes ferraris fejlesztest. Ha hoznak valakit masik csapattol meg a kormanyra is ugy nez mint borju az uj kapura hehe
Ezt csak akkor tudnank meg ha a Ferrari versenykepesebb autot adna ala. Amikor Vettellel(vagy Petrovval :))) ) szemben elbukta a Vb-t 2 evvel ezelott akkor meg ment neki. A gaz az lesz ha elfogy a motivaltsaga a folyamatos gyenge szereples miatt.
Ja, gondolom ülhetett a szélcsatornában, és a gumicsere program gyakorlásakor a volánnál. :)))
Ugyan...! Ezért kell aktív versenyző és nem hiába kerülgetik a Saubert. Én Kobit bírnám, de Perez is okés lenne, szvsz. :)
Egyébként (kissé meredek fantázia), de talán Schumachert kellett volna visszahozni Massa helyett...! Gondoljatok bele:
- már erősen senior versenyző, Alonso köreit már nem zavarná (vagy ha le tudja nyomni Fernandot, akkor egy mítosszal kevesebb :) )
- viszont nagyon tudná motiválni a jelenléte a csapatot, akik szerintem szintén kissé válság-pánikhangulatban lehetnek lassan
- az olasz sajtó szemében lehetne a "régi szép idők visszatérésének" előjele, és talán megértőbben kezelnék
Viszont mivel a Merci éppen most indult be, ez nyilván nem fog összejönni, nyilván csak fantáziálás....
Hát Fisichella tényleg nem alkotott maradandót.... :) Massa egy szív-lélek fickónak tűnt mindig, aki ha megy a szekér, akkor erőn felül nagy dolgokra képes (2008).
Jó lenne ha most összekapná magát, és holnap legalább pontszerzésre befutna, félek, ha még beszed 1-2 ilyen futamot, mint a szezonnyitó, meg ahogy ez a mostani is áll, totál szétcsúszik. Plusz peche is van, mert a kocsi is elég gyenge, az olasz média pedig felelőst akar a sok fogadkozás utáni rossz teljesítményért. Még az is lehet, hogy Domenicali a végén saját magát mentve beáldozza Massát....
Azert emlekezzunk meg rola hogy milyen teljesitmenyt nyujtottak akik beugrottak Massa helyere a balesete utan. Szerintem nem akkora pilota mint Alonso de sokkal jobb mint azok akiket ideny kozben a helyere lehetne ultetni. Igazandibol nem is latni olyan pilotat aki jobb Massa-nal de el tudna viselni Alonso melletti masodhegedus szerepet.
(A linket kihagytad)
Hát, végül is igazad van, azt a kifejezést is el kellett játszani:)) De szerintem jól sikerült, ha érted és vetted mit jelent az arcjátéka..:))
A kérdésedre válaszolj igen vagy nemmel, saját belátásod szerint:))))
Akkor az 98854-ben bólogató afroamerikai színészed kapcsán ismételjük ezt el, lassan olvasd:
"Igen, ezt a filmet én is utáltam, kikapcsoltam kb 10 perc után.
De ez itt az F1 topic, nem kellene szétoffolnod... .Majdnem két év után ezt már megtanulhattad volna A filmes topic nem ez, de olyat is találsz a fórumban,itt."
Igen, ezt a filmet én is utáltam, kikapcsoltam kb 10 perc után.
De ez itt az F1 topic, nem kellene szétoffolnod... .Majdnem két év után ezt már megtanulhattad volna
A filmes topic nem ez, de olyat is találsz a fórumban,itt.
:-)