ATE TR - főkép
>> EgyébAlfa 156 1.6 // 2012-10-01

Szombaton megejtettem az első mosást. :-) Hát nem egy könnyű móka. Főleg úgy, hogy másnap már esett az eső. Sajnos idő kell hozzá, hogy begyakoroljam, mert sok időt vett igénybe. A belseje ki se lett takarítva. Hát, ami kellett hozzá egy kis Cif meg dörzsi szivacs, mert ez egy tűzhely. Óóóóh :-D Plusz egy kis Clean a tetejére. :-) Volt nálam Pronto is. :-D ehhez nőnek kell lenni, hogy ilyenekkel takarítsunk...bocs.
Képet nem készítettem, mert siettem.
Megérkezett a katalizátorom és a rezonátorcsövem is. Ez már kelleni fog alá. A hangját nem szerettem.
Igen és, amit még vennem kell, az egy fejegység, mert a jelenlegi pájónak a gombjai néha működnek néha nem. Ezen nem mosolygok, mert idegesít.
Téli felnimet hamarosan kikészítem, mert menni kell fényezésre, de a zenére és a kerékre csak egy hónap múlva térek vissza. Most pihentetem kocsi témában a bukszát. A zenével kapcsolatban, szerintem cserélem a ládában a szórót (lehet meg is fingot, mert nem akar szólni) meg a többi hangszórót az ajtókban.
Képek elmaradnak még, mert a lábam miatt nem sok helyre tudok menni....de már gyógyul. Sérülésre, sérülést halmozok. :-) De legalább az Alfába be tudok ülni. Sajnos a pözsóba nem sikerült a kis hely miatt (na jó sikerült nyüszítve). :-) Képeket tolok hamarosan, ha tudok pózolni. :-)
....meg egy motortér tisztítás is kell. :-) + kibelezem az üléseket a fűtőszálak miatt....ezt majd lehet télen, mert akkor már kell a meleg a derekamnak. :-D