ATE TR - főkép
>> EseményAlfa 156 1.6 // 2018-07-12

LOL igen, most. Bordazúzódás, ami traumát okozott a derekamon...blablabla, szóval élni nem bírtam, nem hogy pakolni. Kerekek ma lecserélve. Linlong, sosem volt. Dicsérik szóval lássuk. 215/45R17, mint mindig. Kocsi alja rohad. Úgy érzem ez fekete lesz hamarosan.

>> AutóápolásAlfa 159 2.4 JTDm // 2018-04-08

Nem az én napom volt a mai. Elkezdtem a nyári készülődést. Sajnos a küszöböt le kellett vennem, mert állt benne a föld és a víz. De itt lesz még egy köröm, mert nem az igazi.
Nyári gumit végignéztem, hogy defektes-e. Szerencsére nem voltak azok. Jobb elsővel kezdtem, haladtam hátra... és ez fogafott a bal elsőnél. LOL hát ezt, hogh szedtem le télen? Kajak nem értem. Szóval téli vissza előre. Ideg majd megölt. Külső, belső takarítás is elmaradt...pfej, úton az új, kedden, szerdán kész leszek.
A küszöbhöz a patent cikkszáma a második képen.

>> EseményAlfa 159 2.4 JTDm // 2016-06-04

Cserélnem kell a jobb hátsó gumit. Tervben is volt, meg is van a tartalék...az oka az, hogy egy idiótát elütöttem, na jó nem. Hanem nekem jött biciklivel, mert a piától mindenki okos. A kétsávos úton szlalomozott a külső sávban, amikor a zebrán úgy döntött, hogy balra fordul és keresztezi az utam. Hát még ilyet. Megálltam, de mutogatott, hogy menjek tovább, mert minden oké! Kit érdekel, hogy neki mi baja lett? Vicc! Mostanában veztni sincs kedvem, mert az emberek nem tudnak közlekedni. Nyomorékoskodnak az úton...amikor kikerülnéd, akkor odatapos...nem mesélem, mindenki tudja...veszek egy Zsigulit...

 
>> EseményAlfa 159 2.4 JTDm // 2016-06-01

Mivel fogtam egy lyukat ezért vennem kellett két nyári gumit előre - 235/35R19 méretben. Azt hittem drágábbak ezek. Dunlop SportmaXX RT esett a választás. Kíváncsi vagyok, mert nagyon sz...dicsérik. 2 napig 17"-os télin gurultam (elől :) ). Gumis kérdezte ki volt az az ügyes, aki felrakta a kocsira a felnit. :D Hát mondom én, miért? :D Forgásirányos volt, amire természetesen nem figyeltem és a jobb volt baloldalon és fordítva. :D hehehe, de hát 2 napot csak kibírt. :)
Kép? Majd. :P Felniket le kell majd javítani, mert nem nagyon csodás...

 
>> EseményAlfa 159 2.4 JTDm // 2016-05-23

Nagyon jó! Fogtam egy szép kátyút, amitől elég keményen szál szakadt lett a gumi belső része. Érdekesség, hogy nem rázta a kormányt, csak elszökkent a nyomás...szóval holnap téli gumi UP és várom a két új gumit...örülök neki, de nagyon...

>> EseményAlfa 156 1.6 // 2014-11-15

Felkerültek a téli kerekek. Póz képeket ne várjatok. Most nincs idő ilyesmire. :-P
Kövi szezonra át szeretném fújatni. Most volt tervben, de...de, de... :-)
A nyári is új fényt kap. Azt már most el kezdem intézni. Most meg fogom őket cserélni. Téli lesz a nyári és fordítva.

Ja! Meg kéne mosni! :-P

>> EgyébAlfa 156 1.6 // 2014-04-02

...na végre. Ideje volt megérkeznie a gumiknak. Hihetetlen kamuzós gumisok vannak a világon. Ez volt a 4. megrendelés, ami meg is érkezik. Még jó, hogy egyik sem előre utalásos volt. Fhaszom. Volt már 20 fok is, amikor fingattam a téli gumiknak. Tuti slick lett...(féket le kell cserélni, mert ez halál) Bridgestone Turanza (215/45R17) (a méret jövőre változni fog) lett a választott márka. Ilyenem még nem volt. Kíváncsi vagyok mit fog alakítani. Gumis felpattintja délutánra a felnire a gummákat én meg utána a kocsira a felnit...ha már van krokodil emelő és nyomaték kulcs a garázsban. :-)
A költség két milliárd!

>> EgyébAlfa 156 1.6 // 2012-12-03

Megérkeztek a téli gumik. Persze nem új.
Michelin Pilot Alpin PA2
Majd dobom fel a kocsira lassan...ideje lenne!

Mielőtt valaki megjegyezné, hogy nem tettem a kerekek alá semmit, az ne izguljon, mert nem sáros volt a kerék. :-) Egy kis port hiphop letörlök a bőrről.

>> EseményAlfa 156 1.6 // 2011-11-25

Felkerültek a téli gumik.
Áttoltam a kocsit máshova, hogy knoXXX is örüljön. :-)

>> EseményAlfa 156 1.6 // 2010-10-21

Felkerültek a téli Lancia Speedline kerekek '89-ből. :-) Centírozásnál egy kicsit ette a súlyokat. Lehet tél végén görgőzés lesz. Könnyebb lett vezetni a kisebb kerékkel. Lehet megy a háztól a 17"-os kerék. Sajnos lemaradtam a 16"os változatáról. :-S
Fényképgépet nem vittem, emiatt nem tudtam megörökíteni az idei év utolsó nagykerekes pózát, amikor beül a kerék a kasztniba. Durván nézett ki pedig. Az esti pakolásnál viszont kattintottam párat. De már itt is sötét volt. Sajna az ülésfűtésem még most sem jó.
Felnik szépen elpakolva.