ATE TR - főkép
>> EseményAlfa 159 2.4 JTDm // 2016-03-03

Ez egy nagy esemény! Bekapcsolt az AppMagnó a 159ben...szóval a kábelköteg jó hozzá. EZ AZ! Várok még pár cuccot és elkezdem beszerelni.

>> Tuning és extraAlfa 159 2.4 JTDm // 2016-02-28

Szóval az eddig belerakott pénz:

Fejegység 50.000HUF
Bluetooth ODB2 888HUF (1.kép)
GPS 3821HUF (2.kép)
MIC 1990HUF (3.kép)
HDMI extension 538HUF (4.kép)
MHL 691HUF (5.kép)
HDMI, USB aljzat 2517HUF (6.kép)
ISO + CanBus interface 15722HUF (7.kép)
HDMI kábel 546HUF (9.kép)
Bypass a kézifékhez 8048HUF (10.kép)
ISO kábel handbrake and reverse kábellel 11849HUF (11.kép)



Ezt nem tudom minek vettem, de majd kiderül. :D - kiderült, nem kell
HDMI to MICRO HDMI 470HUF (8.kép)

Antanna átalakító kell csak DIN/ISO. ideiglenes a 156ból kiemelve, ott áll a projekt...sajnos.
....
Vettem volna valami kazisat.


ISO kábel handbrake and reverse - ehhez hozzátenném, hogy vadásztam mindent, hogy ne kelljen ilyet rendelni, de olyan vakon vannak a hifiboltosok, hogy feladtam az okosokkal való küzdelmet. Nem mesélek inkább, mert az időm ráment erre is...Szóval minden úton van. Max 2 hét és most már tényleg mehet be az autóba ez a sz@r.

>> Tuning és extraAlfa 159 2.4 JTDm // 2016-02-28

Egy kis fejlemény a CrAppRadio-val kapcsolatban, mert már kajak az...

Hát úgy jártam, hogy nem jól jártam, többe van a leves, mint a hús. Szóval:

Megjött a HDMI hosszabbító kábel, hogy az Android sticket a seggébe tudjam dugni. Összedugom mutatja, hogy ott van valami szar, megjelent az Droid. Lépnék be és a képembe tolja ezt:
"ATTENTION - viewing of front seat video source while driving is strictly prohibited" - és semmit nem tudsz csinálni. Mi van?! Mit mi van?! Ááááh! (képet csináltam, de nem bírom felfogni néha, hogy a telefonról hova lesz. Valaki lerabolja). Na,h, mindegy, utána olvastam.
Szóval ez azért van,mert azt hiszi túl okos...ezt a szart össze kell kötni a kézifékkel és, csak akkor tudnád, nyomkodni, ha be van húzva. :D
OK, köcsög! Google. Van hozzá okosító amcsiból. Drágább a posta, mint az eszköz. kb 7ezer összesen.
OK, legyen...olvasom tovább. Melyik kábelt hova kell dugni...ááááááááá. Test, remote és kézifék a fejegységből. Na ****, a fejegységbe nem ez az ISO kábel csomag van, mert gondolom aki anno vette ennyit spórolt. Hiányzik két ér a kéziféké és a rükié....Szóval? 9ezer UK-ból ez is. Lassan már kijött volna a gyári navis fej az árból.
Össze fogom számolni, hogy mennyibe van eddig.
A keretet viszont le tudtam halászni a fejről, így majd nem kell cserélnem a konzolt, mert befér. Csak ahelyett egy másikat kell vadászni, na tessék. Majd fizukor, elfogyott a pénz erre. Vicc. Költségem két milliárd! Képeket elvitte a cica.

Mikor tegyük fel a nyári gumit? :D

>> Tuning és extraAlfa 159 2.4 JTDm // 2016-02-15

Aha aha az első teszt nem sikerült. Játszanom kell az erekkel...na nem a karomon...156ban játszottam vele, mert az 59ben nem kapcsolt be. HDMI, GPS motyók úton.
Bluetooth ELM csati a helyén.


Egy gyors összefoglaló a fejről...vásárlás előtt olvastam utána, de úgy tűnik nem voltam alapos.
A fejegység okostelefon és mindenféle sallang nélkül csak egy sima két DINes érintős rádió.
Amiket lehet hozzá még csatlakozni GPS vevő, tolatókamera, mikrofon, HDMI, USB...
OK USB eszközökön nem azt kell érteni, hogy lejátszik bármit róla, szóval ez a funkció felejtős. :) heheh jó, mi? Firm frissítés vagy a telefon összekapcsolásakor hásználja, gondolom tápként.

- 50.000 HUFért jutottam hozzá, tudtam az árból egy 10est alkudni a kábelek hiánya miatt, ami a dokumentáció szerint is külön lehetett vásárolni hozzá, áááh. :D
- Szóval külső mikrofon 1990 HUF
- HDMI kábel A-D 470 HUF - ezt nem tudom miért vettem meg, de szerintem, csak tesztelni, hogy a telefon mit fog csinálni, ha ezekkel a kábelekkel kapcsolom össze...
- GPS vevő 2546 HUF

Ami még beszerzésre vár
- HDMI A-C (ebben már elvesztettem a fonalat, szerintem A-A) kábel, de ez van otthon a teszteléshez, addig hagyom talonban - 1578 HUF - (Nem egy nagy összeg)
- CD-AH200 Android Connectivity Kit, hogy a az legyen a fejen, amit a teló tud...20ezer bmeg 20! Ennek az árát elnéztem anno, mert USből jön 8200 a kábel 7800 a posta és jön rá a kedves 27% ÁFA...jó vicc, mi? Na mindegy erre várok, mert a mai Google-zás eredménye, hogy találtam egy oroszt, aki Android stick-et dugodt a fej seggére. Na ilyenem van otthon, anno tesztelni vásároltam egy régi TVhez....kis frissítés, kell ehhez egy toldó, mert a divájc nem fér be a fej seggébe (vagy a seggfejébe? :D), na mindegy most erre várok. Nagyon kíváncsi vagyok. Linkelek majd videókat a példákról. Ez 550 Ft volt és fél méteres.
- CD-MU200 Mirror link adapter...persze. :D 3200 HUF ezt eltettem, hogy meglegyen, de szerintem nem lesz rá szükség.

Ami tuti, hogy kell
- ISO + CanBus interface 16 pénz. Enélkül nem kapcsol be a 159ben és tudnám használni a kormányon lévő gombokat is
- Fantom táp az antennához. Úgy láttam ez 1-2 ezerből megvan.

ja még a konzol nézegetem, mert a sarkak lehet nem férnek be a szép gyári fej helyére...tiszta vicc az egész.

>> Tuning és extraAlfa 159 2.4 JTDm // 2016-02-15

Kap az autó egy AppRadio 3 (SPH-DA110) Pioneer head-et, csak érkezzen meg, ahogy elvárom...kábeleket még be kell szerezni hozzá.
Ára 200millió...a másik kocsi projektje emiatt pihen...következő hónapban folytatódik.