Blog >> autómosás

>> AutóápolásEszter68 // Alfa 147 1.9 JDT // 2021-11-28

A lecserélt emlémáal kapcsolatban voltak kétségeim, hogy a ragasztás mennyire fogja bírni, mert nem alkalmaztam plusz ragsztót, csak ami az emblémán (utángyártott) alapból volt. Ezért egy ideig nem is mertem bemenni az autómosóba, de túl vagyunk a tűzkeresztségen.... és meg sem mozdult! Ugyanolyan szépséges és stabil, mint amikor felragasztottam.

>> AutóápolásHaddel // Alfa 159 sw // 2014-01-11

Tegnap kútnál lecsapattam ,de nem lett szép ,ezért ma olajcsere után elgurultam egy cimborámhoz ,hogy alaposan lecsutakoljam Bocit. Igy már szép lesz ,igaz holnap estére retkes lesz megint ,mert vár ránk egy laza 700 kilóméteres etap Ausztriába.

>> EgyébATE TR // Alfa 156 1.6 // 2012-10-01

Szombaton megejtettem az első mosást. :-) Hát nem egy könnyű móka. Főleg úgy, hogy másnap már esett az eső. Sajnos idő kell hozzá, hogy begyakoroljam, mert sok időt vett igénybe. A belseje ki se lett takarítva. Hát, ami kellett hozzá egy kis Cif meg dörzsi szivacs, mert ez egy tűzhely. Óóóóh :-D Plusz egy kis Clean a tetejére. :-) Volt nálam Pronto is. :-D ehhez nőnek kell lenni, hogy ilyenekkel takarítsunk...bocs.
Képet nem készítettem, mert siettem.
Megérkezett a katalizátorom és a rezonátorcsövem is. Ez már kelleni fog alá. A hangját nem szerettem.
Igen és, amit még vennem kell, az egy fejegység, mert a jelenlegi pájónak a gombjai néha működnek néha nem. Ezen nem mosolygok, mert idegesít.
Téli felnimet hamarosan kikészítem, mert menni kell fényezésre, de a zenére és a kerékre csak egy hónap múlva térek vissza. Most pihentetem kocsi témában a bukszát. A zenével kapcsolatban, szerintem cserélem a ládában a szórót (lehet meg is fingot, mert nem akar szólni) meg a többi hangszórót az ajtókban.
Képek elmaradnak még, mert a lábam miatt nem sok helyre tudok menni....de már gyógyul. Sérülésre, sérülést halmozok. :-) De legalább az Alfába be tudok ülni. Sajnos a pözsóba nem sikerült a kis hely miatt (na jó sikerült nyüszítve). :-) Képeket tolok hamarosan, ha tudok pózolni. :-)
....meg egy motortér tisztítás is kell. :-) + kibelezem az üléseket a fűtőszálak miatt....ezt majd lehet télen, mert akkor már kell a meleg a derekamnak. :-D

>> AutóápolásRoll1983 // Alfa 156 Sportwagon 1.9 JTD 8v // 2012-03-16

Végre megjött a tavasz, így a mai napot az autók takarításával töltöttük, mindkét olasz fürdött egyet a kertben.

>> AutóápolásDévid // Alfa 156 2.0 TS // 2010-11-13

Ma megint lemostam a kocsim, és a belét is kitakarítottam, mivel este bankett lesz, és koszos kocsival nem jelenhetek meg.
Most már biztos, hogy szélvédőt cserélek hamarosan. Feléig már be van repedve, és a mai autómosáskor egy darab üveggel együtt a tükör is a kezemben maradt. :D

>> AutóápolásAttie // Alfa 156 1.9 16V JTD M-Jet // 2010-03-19

Úgy döntöttem, hogy mától itt a tavasz. Így visszakerültek a gyári selespeed könnyűfém felnik és a nyárigumik. Utána elvittem egy alapos mosatásra és alvázmosásra.

>> AutóápolásBeeGee // Alfa GT Q2 1.9 JTD // 2009-09-16

Muszáj volt a nyaraláson megvennem Pirinek a Symi szigetéről származó tengeri szivacsot hiszen a mendemonda szerint a Ferrari is innen szállítja az autóápoláshoz szükséges szivacsokat. Több se kellett :)
Igaz, idén kb egyszer mostam csak le saját kezűleg az autót, de majd ezután gyakrabban fogom :)

>> AutóápolásEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2008-01-25

Nem bírtam már tovább,ma lemostam az autót,bár közel sem lett tökéletes de legalább kinéz valahogy,nincs rajta vastagon a sár.Már hetek óta le akartam mosni de mindig takony idő volt.
A mosóba meg nem lehet bejutni,így magad uram,ha szolgád nincs.
Utána kerültünk egyet a faluban.

>> AutóápolásEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2007-11-26

Olyannyira piszkos volt már az autó,hogy tegnap nekiestem és lemostam.Még az se zavart,hogy reggel esett az eső.Olyan szép volt a reggeli esőcseppekkel díszitve.

>> AutóápolásEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-07-27

Ma végre elszántam magam egy kis autómosásra.Szegénykém már nagyon ótvar volt.Gépi mosó nem vált be,én sem váltam be ezért szakemberekre bíztam,akik lelkiismeretesen tették a dolgukat.Az eredménnyel elégedett vagyok.Amúgy meg Anna nap van ma és a kedvesem neve pont ezzel egyez.Így hát szép este néz ki nekem is.