Mutasd

>> Szerviz2015-08-14

Mikor megvettem az autót, láttam (hát elég feltűnő volt :D) hogy sport légszűrő van benne.. A lehető legrosszabb helyen.. De akkor úgy voltam vele, hogy hamar beszerzem az alkatrészeket, hogy a gyárit vissza tudjam kötni.. Na most az a hamar, az 3 hónapomba telt, addig így kellett vele közlekednem. Az utolsó csövet hajkurásztam a legtöbbet, és így is csak egy repedtet sikerült szereznem, de nem érdekelt, ideiglenes hő- és vízálló ragasztóval körbetekertem, farsot nem szív, úgyhogy egy darabig jó lesz :)

 
>> Szerviz2015-07-01

Hol is kezdjem.. Tudtam hogy nem egy két órás munka lesz, így megvártam míg pihenőnapos leszek. Na. Álljunk akkor neki. Sárvédő, első ajtó le. Sárvédő csere aránylag gyorsan ment, sok gond nem volt vele, nem úgy mint az első ajtóval.. Kárpit le, üveg ki, mindent át a másikba, teszt. Elektromos ablak valami fura hang kíséretében működésképtelenné vált. Remek. Le az egész, a bowden elszakadva benne, akkor próbaszerencse gyors újrabowdenezés. A történet ugyanaz mint az előbb. Akkor "új" ablakemelő. Másnap elmentem érte, be lett rakva, tökéletesen működik 😄 Hátsó ajtó csere hamar megvolt, jöhet a csomagtér ajtó csere (mivel jégvert az autó, és szeretném helyre pofozni..:)) Pikk-pakk megvolt annak is a cseréje, kivéve a zár. Na azzal szenvedtünk pár órát, de sikerült minden, és bár lassan de biztosan szépülgetünk :)

 
>> Szerviz2015-06-20

Este jövök dolgozni, leparkolok.. Reggel megyek ki, indítom a kocsit, egyszer csak érzem, hogy a kuplunggal valami nincs rendben. Félúton kezd csak fogni, tövig benyomva sem oldott ki eléggé, így hazáig vontatni kellett. TRW munkahenger rendelés egyből, másnap meg is jött, délután kész is :)

 
>> Esemény2015-05-31

Azt hiszem fáradtan többet monoton útnak nem vágok neki..

 
>> Szerviz2015-05-14

Hosszbordásszíj is cserére érett, és mivel még nem igen vagyok benne a szerelés világába, ezért elmentünk Várpalotára :) Egy két ajánlás után a Gates szíj mellett döntöttem.

 
>> Szerviz2015-05-09

Elég hamar eljött a kezem alatt az ideje, hogy kicseréljem a hátsó féktárcsákat és betéteket. Textar tárcsát és Brembo betétet kapott.. Azt hiszem több ilyet nem fog. Egyenlőre bajom nincs vele (2 hónap alatt mégis mi lenne? 😄) majd meglátjuk..

 
>> Szerviz2015-04-06

Mann filter szűrőket megkapta, pollenből Valeo, és a Selénia 10w40 olajat. Persze az olajleeresztő csavar ennél jobban el sem lehetett volna nyalva, idegembe már bontott olajteknőt keresgéltem.. De csakcsak sikerült leszedni és természetesen új csavar ment bele :)