156 1.9 JTD - főkép

Blog

2016-10-02
Autóváltás!

Másfél hónapig nem voltam itthon, addig "mocikát" garázsba raktam és irány messzeföld, pénzt keresni azért, hogy hazajöjjek és rendbe rakhassam. Hazatérésem után már szerelővel is egyeztettem, hogy mit is kéne javítani rajta. Közbe pár nap alatt bejártam vele a fél országot, és az utolsó 50km-ben el Tovább »

2016-03-31
Termosztát csere

Egyik cartárs jóáron tudott nekem Vernet termosztátot. Ideje volt cserélnem, mert nem igen akart felmenni 50 fölé (kivéve dugóba 😃) Vettem -72-es koncentrátumot meg hozzá desztillált vízet. Simán ment a csere, új szorító bilincseket kaptak a csövek, mert amik rajta voltak, hát eléggé hull Tovább »

2016-02-24
Műszaki vizsga..

Eljött a nagy nap.. Elvittem átnézetni két helyre, mindenhol mást mondtak. Tudtam jól hogy baj van a futóművemmel, szerelőkkel nem tudtam egyeztetni, szóval ismerősömre bíztam.. Szólt hogy a futómű még nem is gond, de rohad az alja. Tisztába voltam vele, mert akárhányszor emelni akartam a küszöbn Tovább »

2016-01-19
Fékcsere

Megrendeltem az első fékszettet (Textar tárcsa, Brembo betét.. Ha már hátul is az van) Semmi csikorgó nyikorgó hangot nem hallok :) Vele együtt vettem Autofren féknyereg felújító készletet. Szép idő volt, neki lehet állni. Fékszerelésben már volt részem jópárszor, úgyhogy a csere elég hamar lezaj Tovább »

2016-01-13
Ledezés!

Belsőtér jégkristály ledeket kapott, vele együtt a rendszámvilágítás és a tolatólámpa is (bár az rosszabb mint ami eddig volt, majd valami erősebb kell bele:)) Oldalsó indexburkolatokat is kapott, füst színűeket, de véleményem szerint nem igen passzol az autó színéhez, úgyhogy le fogom majd váltani Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.9 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Grafitszürke
  • Jellemzők:
    2013 év végén került be kintről, magántulajtól vettem át 2015.04.04-én.
    Karosszéria kissé odavan (jégvert), de ennyi pénzért nekem megérte. Szépen idővel úgyis helyre lesz pofozva :)
  • Extrák:
    Alap felszereltség, de terveim vannak vele, szóval ha változások lesznek akkor mindenképp írom :)
  • Egyéb:
    Egyenlőre még csak lemezfelnikkel futkározok, voltak fontosabb dolgok amiket el kellett rajta intézni, mint az alufelni.

Fotóalbum