Tagok >> Bazijoee >> 156 Crosswagon Q4

156 Crosswagon Q4 - főkép

Blog

2019-08-02
Immobiliser para... done.

DZ jóvoltából ismét menetkész az ótó, valami kábel szakadt volt (elfelejtettem megkérdezni melyik), viszont 2 hétbe telt megtalálni. :) Na de most aztán minden frankó (a köv bosszantó kis akármi hibáig... :D ) Minden egyéb is javult, nem nyüszög, nem nyekereg, megy, mint a parancsolat... Gyanús, hog Tovább »

2019-07-05
Immobiliser para

Ma úgy döntött a verda a Spar parkolójában, hogy ő innentől nem fogadja el a kulcsaimat és letiltott az immobiliser. Szokásos első körös dolgok nem váltak be, mint akksi le-fel, tarcsi kulcs (hátha a kulcs szart be, de nem.) Már épp trélerezni akartam, mikor - nem először - besegített az internet né Tovább »

2016-05-05
Fékes mizéria folyt.

3 garnitúra fékbetét után (Nagy respect DZ-éknek) rá kellett jönnünk, hogy a tárcsa miatt nyikorog a fék, a betétek annyiban járulnak hozzá, hogy a keményebb sokkal jobban, mint a puhább. Én arra gondolok, hogy a Brembo feladta, noha vastagságra még jó lett volna, azt gondolom annyira átalakult az a Tovább »

2016-04-21
next

Az új fékbetétek gyárilag szarok voltak ha minden igaz. Most Valeo lett, eddig síri csend fékezéskor (kop kop) Légtömegmérő megrendelve, a biztonság kedvéért a hátsó betétek is csere. És akkor talán végre... Tovább »

2016-04-15
3. felvonás...

Nem mégse csökkent. És néha küldi a pamacsokat is. Tippem szerint a légtömegmérő is szar. Szívesen beszélnék Q4 tulajjal, hogy neki mennyi a fogyasztás városban. Ahogy a fékek is amik rettentő furcsán viselkednek. Még rosszabb lett :) Most már teljes megállás előtt és induláskor ilyen fura reccse Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum