Mutasd

>> Szerviz2013-01-27

A belseje nem volt "lelakva"de apróságok hiányoztak,amit pótoltam.
Pld: kapaszkodó, a baloldali visszapilantó belső burkolat (ami a harmadik elektromos tükör ellopása miatt került le) kézzel állízhatót kaptam, de a burkolatot nem tudták a helyére tenni.Én szépen kivágtam az állító bütyök helyét és vissza került.
A csomagtér kárpitja sokszor volt bontva és hiányoztak a bolhák ezért lógott. A bontás oka,az elektromos nyitó miatt lett szétszedve,de nem tudták megjavítani,de én azt is megcsináltattam.Ja és a hátsó ajtó zár takaró emblémát is elcsórta valami kölyök azt is pótoltam. A kézi vezérlés szerelése miatt a kormány alatti bukolat nehezen ment a helyére és eltörött,vettem 1 másikat azt már szépen a helyére tettük.

 
>> Szerviz2013-01-26

Először is a kuplung munkahenger javítás: ehhez nem sok közöm volt,mert a sógorom javíttatta Ráckevén .Végül is csere lett a vége.
Az autó ekkor már működőképes lett.
Haza kerülése után,a kézi vezérlés átalakítása okozott kis gondot.Megterveztem a hozzám leginkább megfelelő átalakítást és egy ismerősömmel neki is kezdtünk .De valami szemétláda bejelentette a barátomat,hogy illegálisan javítja az autómat és meg is fenyegették.Így egy darabig húzódott a dolog.Ha valahová menni akartam sofőrt kelet keríteni.
Szo-szo valahogyan még is sikerült meg csinálni. Minden egy karon van, a kuplung: a kar lenyomásával,a fék: a befelé nyomással,a gáz, az értetődik. Fékezni a kuplung lenyomása közben is lehet. Ha valaki más vezet, egyszerűen meg akasztom a gázkart és így minden lábbal kezelhető,mintha a kézi vezérlés nem is lenne. Minden mechanikus,nincs elektronika.A régi autómban elektromos volt,sok bajom volt vele,és lassabban lehetett váltani.Ez így nagyon jó lett.
Eleinte egy picit furcsa volt a sok "ló",de nagyon hamar ráéreztem,köszönhetően a kocsi jól és könnyű vezethetőségének,minden kézre esik.

 
>> Egyéb2013-01-25

Az autó. amikor megvettem, nem volt működőképes, a kuplung-munkahenger hibája miatt, és kisebb esztétikai hibái is voltak.
Az autót egyébként potom 50.000 ft-ért vettem félig tankolva(régi tulaj adott hozzá 4 új nyári és 4 új téli gumit, küldtem neki érte egy 2 literes fonott korsóval finom házi pálinkát) benne hagyta a cd-és rádiót is amit nemsokkal előtte vásárolt. Ha nem csapok le rá a bontóban végezte volna ez a gyönyörűség.Ami azóta a család eddigi legkedveltebb autója.