155 1.8 8v ts - főkép

Blog

2015-12-13
festés

A kocsin pár elem újra lett fényezve plusz kapott egy teljes polírt és lakkréteget. Tovább »

2015-01-08
Fék

A fékem gyengélkedett egy ideje,már mindent megtettem,hogy jobb legyen,de nem lett. Nagyokat nem kellett fékeznem,így nem vettem észre,hogy a hátulja alig fog. A fékerő szabályzón állítottunk, azóta jó. Tovább »

2015-01-07
Belső világítás

Már régóta zavart, hogy a középkonzolon rossz a világítás. A fűtésnél mind a két égő ki volt égve, ezek cserélve lettek. A műszerfalnál is volt egy égő, amit cserélni kellett. A belső világítás-kapcsolónál csak ki volt csúszva a foglalat. Mostmár hibátlan lett a belső világítás. Tovább »

2015-01-07
Fűtőmotor előtét-ellenállás "javítás"

Egyszer a fűtőmotor megszűnt működni az első három állásban. Mivel a biztosíték, vezetékek rendben voltak, ezért a fűtőmotor előtét-ellenállására gyanakodtunk. Az ellenállás a kesztyűtartó alatt/mögött van, SEMMIT nem kell hozzá megbontani, két csavar és kint van. Az ellenállások sorba vannak kötve, Tovább »

2015-01-07
Lengővilla

A vizsga után nem hagyott nyugodni az elejéből jövő kopogás.(de csak rossz utakon lehetett hallani) Egy szerelő barátomat megkértem,hogy nézzük meg a műhelyében. Kiderült,hogy a jobbos lengőkar első szilentje a hiba.Nagy utánajárásba került míg tudtam venni,mert sok helyen csak komptett villát árul Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:155 1.8 8v ts
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1993
  • Színe:fehér
  • Jellemzők:
    Az autó korához képest jó műszaki és esztétikai állapotba van, megkímélt, kisebb hibákkal.
  • Extrák:
    elektromos ablak elöl, elektromos tükör, állítható kormány, elektromosan állítható fényszórómagasság, hátsó fejtámla, ülésmagasság állítás, deréktámasz, szervokormány,
  • Egyéb:
    Mechanikus segédberendezéssel szerelt, emiatt a kormánymagasság nem állítható. Riasztó, immobiliser nem működik, 145-ösnek a 14"-os alufelnijei vannak rajta.

Fotóalbum