Tagok >> aranytl >> 156 1.6TS Sedan Distinctive

156 1.6TS Sedan Distinctive - főkép

Blog

2024-07-04
Mini túra Nógrádban

Alkalmam nyílt összekötni a kellemeset a hasznossal. Tettem egy felfedező/élménytúrát Nógrád megyében. Bejáratós a motor, csak finoman nyomtam. Volt mindenféle útminőség. A bejárt útvonalak közül válalható: - Pásztó - Nagylóc - Alsótold - Herenycsény (1., 2. kép), itt oda-vissza-odát mentem, bár Tovább »

2024-03-03
Évnyitó túra

A mostani túrát novemberben szerettük volna megejteni, de nem adódott olyan szerencsés együttállás, mint egy éve. Ahogy a rossz idő ősszel, úgy jött hamarabb a jó idő is. A februári tavasz láttán Kornél barátom ocsúdott fel hamarabb. Menjünk a hegyekbe, ott is tavasz van már. Egy ilyen hívásr Tovább »

2024-02-29
Nyári kerekek

Az utóbbi időben keveset használtam az autót. Az enyhe idő miatt a kerékpárt preferáltam. Tavaly túra sem volt vele, na de majd vasárnap :) Fel is raktam a nyári kerekeket. 271928 km Tovább »

2023-04-24
Fékfolyadék csere

Egy új eszközzel estem neki a fékfolyadék cseréjének. Kompresszor kell hozzá, karburátor elven működik. A hosszú flakont megtöltöm az új folyadékkal és az autó tartályára fordítom. A kúpos tartályon vaan egy "pisztoly", erre csatlakozik a kompresszor és a munkahenger a légtelenítő csavaron kereszt Tovább »

2022-11-18
Kifufogó javítás

A középdob nem bírta a hőterhelést, már 2x hegesztettük. A palástnál a peremnél varrtuk körbe, de az sem bizonyult elégnek. Cserélni kellett. A flexibilis is kifújt sajnos. ~50 ekm-t ment, utángyártott. Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum