Kínában mutatkozott be a 2020-as Giulia és Stelvio

2019-11-12  Tedi
Kínában mutatkozott be az Alfa romeo Giulia és Stelvio jövő évre felfrissített változata.
Hírek >> 2019  

A Club Alfa oldalán jelentek meg a fotók a kínai bemutatóról, e szerint a várakozásoknak megfelelően a külsőn első látásra semmi sem változott, bár semmi szükség nem is volt rá. Amire viszont annál nagyobb igény volt, az a szolgáltatási színvonal emelése olyan technológia beépítésével, amely eddig is nagyon hiányzott.

A 2020-as modellekben kisebb átalakításon esett át a sebességváltó körüli rész, emellett végre érintőképernyős lett az Alfa Connect, amely most már támogatja a Wi-Fi hotspot létrehozását is, mérete nem változott, továbbra is 8,8 coll. Arról a fotók alapján nem tudtunk meggyőződni, hogy a felbontás javult-e.

Az infotainment rendszer javítása mellett most már mobiltelefonról is lehet egyes funkciókat vezérelni, például az autó távvezérléssel nyitható/zárható.

Arról egyelőre nem derült ki semmi, hogy kerültek-e új vezetéstámogató rendszerek az autóba, de pár nap múlva, november 18-án indul a Los Angeles-i Autókiállítás, ahol remélhetőleg többet is megtudunk majd. Korábbi hírünk szerint ezek a fejlesztések kerülnek/kerültek az autókba.

Frissítés: eddig erről nem szóltak hírek, de indukciós töltő is került a könyöklő alá, ráadásul a kép alapján ezt nagyon praktikusan oldották meg.

Nagyobb frissítés az Alfa Romeo legújabb tervei szerint jövő évben várható majd a Stelviohoz és a Giuliához.

Egy pillanatra látszik működés közben az érintőképernyős kijelző ebben a videóban:

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi
Kapcsolódó topic:
Giulia

Az utolsó 3 hozzászólás:

WarbiRunner (Gyuri)2020-08-13 20:56:14 // 16716
Jó hát! :-) A bitek jól vannak úgy, ahogy vannak, egyelőre csak nézegetem a Giuliákat, majd ez is kialakul. Ez az év kicsit másképp alakult mint kellett volna, de ami késik nem múlik :-) Remélem...
WarbiRunner (Gyuri)2020-08-13 20:53:28 // 16715
Nekem ez a szín, ezzel a felnivel az álom konfig :-) De tudod.. Üvegtető nélkül, alap rwd kivitelben, de veloce ülésekkel. Egy xenon legyen benne, a többi mindegy :-) Majd eljön az ideje remélem :-)
Erhard 242 (Pure Energy)2020-08-13 20:11:25 // 16714
Ez jó ár! Gyuri úgy is nagy bitvadász vagy ki kell írni az első kerék hajtást ;)