Érintőképernyő is lesz a Giulia/Stelvio 2020-as változatában

2019-09-11  Alfa Amore
Áttervezett középkonzol, érintőképernyő és új vezetéstámogató rendszerek is kerülnek a Giulia és a Stelvio 2020-as kiadásaiba.
Hírek >> 2019  

A hírek szerint teljesen megújul a Stelvio és a Giulia infotainment rendszere, új működési koncepció és menürendszer kerül bele, ráadásul végre érintőképernyős lesz a nagyobbik, 8,8" kijelző. Továbbá vezetéknélküli töltőpaddal is kiegészítik a központi konzolt. 

A középkonzol átalakul, továbbfejlesztett anyagokkal és új design-nal, például a váltókar új burkolata már a lesifotókon is látszik.

Az autó vezetéstámogatási rendszere kiegészül egy új szolgáltatási csomaggal: a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert végre sávtartó automatikára cserélik, az autó felismeri majd a közlekedési táblákat és lesz benne fáradtság-asszisztens is. Intelligens sebességtartó automatikával is kiegészül a rendszer, amely tempomattal használva a közlekedési jelzések alapján tudja lassítani, gyorsítani az autót.

A hírek nem szólnak arról, hogy esetleg a beltér legjobban fájó hiányosságát orvosolják-e, azaz lesz-e üléshűtés/szellőztetés az új modellekben.

A  B-Tech csomagokat 2020-tól Sprintnek hívják majd, megújul a Veloce és a Veloce TI felszereltség is.

A Giuliához két új szín érkezik: Verde Visconti és Blu Anodizzato, a Stelvio pedig új, 20 collos felniket is kap.

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Giulia

Az utolsó 3 hozzászólás:

Erhard 242 (Pure Energy)2019-09-19 06:40:04 // 11240
Kék piros a Vidi színe, a kék sárga meg az Alba Autó Alkatrészé :)))
zgi5212019-09-19 06:36:18 // 11239
bizony :) ha érezné, az lenne a baj.. :)
RomeoOne2019-09-19 00:08:10 // 11238
Ez a színösszeállítás érdekes dolog. Filozofálgattam már erről. Sötétkék, barna belső, meg króm keret. Ez a tipikus üzleti színösszeállítás. Ehhez tényleg baromira nem ment volna egy rikító sárga féknyereg.

Én pont a fordítottján gondolkoztam. Hogy vajon hogy nézne ki egy Misano kékkel (ami egy élénkebb, kihívóbb szín) a piros féknyereg. Élőben nekem az volt a benyomásom, hogy a féknyereg pirosa nem elég élénk. Persze nem pasztel, de...
Piros (sima vagy competizione) mellett nem tűnik fel. Nyilván egy sötétszürke (vesuvio), fekete (vulcano) mellett sem. De más élénk szín mellett... És gyakorlatilag a piroson kívül csak a Misano kék, ami élénk szín. Meg a fehér, mint világos szín (persze ez kicsit határeset).

Élőben még nem láttam Misano + pirosat, de képeken azért nem volt teljesen meggyőző. A fehér + pirosat láttam élőben, ott is látszott a kontraszt a ragyogó fehér és a nem annyira ragyogó, pasztelebb piros között. Ha a piros olyan színű lenne, mint a konfigurátorban, ahol kimondottan élénk, akkor nem lenne gond. De így azért látatlanban nem merném a nyakamat tenni rá, hogy a Misano élénk ragyogása mellett a piros féknyereg tűnne-e túl pasztelnek.