alálősz egy nullával, 2.000.000$ körül lesz az ára...
Persze pénzbeszedés is, de Gyurival értek egyet szerintem ez másodlagos szempont volt most, nem úgy mint a Giu/Stelvio/Tonale-nal. Ott az első feladat a nyereségesség volt, de Imparato nagy önbizalommal bejelentette a show elején, hogy ezt kipipálták, jöhet a következő feladat. És ez szerintem pont egy jó következő lépés.
Ez kb egy nagy odab...verés az asztalra, hogy nem kispályázunk. Olyan autokat akarunk megint csinálni amiért csorgatják a nyálukat az emberek.
Olyan autókat fogunk tervezni ami nagyon olasz, nagyon szép és semmihez sem hasonlítható.
Olyan autókat fogunk gyártani ami nincs telerakva parasztvakíító kütyükkel, ami kell ma egy autóba benne lesz, de a lényeg az marad, hogy mindig örömet fog okozni a vezetése.
Meg az amit mi is meg Vályi Pista is, meg kb mindenki aki kicsit is szereti az Alfát hiányolt hogy miért nem kovácsol tőkét az Alfa a Heritage-ből. Hát miről szólt ez a show ha nem a heritage-ről? Miről szól ez az autó ha nem a heritage-ről?
És mindezt úgy hogy nem restomodot építenek hanem a régi Alfák lényegét újragondolva úgy építenek modern autót hogy az mégis összetéveszthetetlenül Alfa. És nagyon NAGYON kívánatos.
És hogy nem csak design lesz de marad a mérnöki csúcsteljesítmény is.
És igen, én is abban reménykedem hogy ezekből sok lecsorog majd a szériaautókba, Alejandro pl a
Top Gearnek azt mondta hogy a motorháztetőn lévő "scudetto" megjelenik majd a többi új Alfán is.
Ez az autó nyagyon magasra teszi a lécet és úgy néz ki meg is ugorja. Számomra ez egy újabb egyértelmű jele annak hogy Imparatoval az Alfa jó útra tért.
Abban még mindig nem vagyok biztos hogy meg tudom-e / akarom-e majd fizetni az "újrapozícionált" Giuliát (ma voltam 4 éves szervízen, most kétszer annyiba kerül a Giu mint amennyiért én vettem...) de hogy nagyon fogom kívánni abban egyre biztosabb vagyok...