Erhard, írtad ezt az autópályás rángatózást. Nekem akkor csinálja, amikor a turbonyomás valamiért 1.55 bar fölé akarna menni, ilyenkor elektronikusan nyitja a wastegate-et, majd 1 másodperc múlva újra tölt, majd újra megismétlődik. Sík terepen nem szokott előfordulni, de hegyen felfelé igen. Ilyesmi volt jelenség?
(A car-walls.com-on van még több is, de csak óvatosan (aktív és friss víruskeresővel), mert megpróbált egy PDF-be rejtett kártevőt csempészni a gépemre.)
Megkaptam az első trafipaxos fizetési felszólításomat a fritzeknél. 15 Eurót mértek rám 50-es táblánál 59-cel való haladásért. Nem vagyok rá büszke... :D
Szerintem az lessz reggel.Töröljük a hibát,lehúzzuk és megyek úgy.Ha így is elöjön akkor nem az a rossz.Csak így meg nehogy azért írja ki mert nem találja.
na de bsszák már meg legközelebb elkérem az examinert és beállítom majd mit akarok majd megnézni... direkt mondtam a csákónak hogy nézzünk egy DPF telítettséget és azt mondta nem lehet olyat nem tud ...
itt helyben meg a Fiat-nál nem tudtak mit kezdeni mert lejárt az Examiner éves díja és ezért le van tíltva ....vicc vazz...
józsi bácsi meg 3 rugoért mindent megmutatott ...eh